Arkivnyhed - kan være forældet

Copenhagen Floorball Club er Årets Idrætsforening

19.11.2018
Copenhagen Floorball Club er Årets Idrætsforening. Med titlen følger 25.000 kr., som overrækkes af kultur- og fritidsborgmesteren.

Vinderen af Årets Idrætsforening 2018 er fundet. Copenhagen Floorball Club kan i år bryste sig af æren og den medfølgende pris på 25.000 kr.

”Copenhagen Floorball Club er et rigtig godt eksempel på det gode og meget vigtige stykke arbejde, idrætsforeningerne gør. For især de udsatte børn og unge bliver foreningerne indgangen til nogle gode, sunde fællesskaber, og det skal vi hylde,” siger kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å).

Der blev ved beslutningen netop lagt vægt på blandt andet klubbens arbejde for at inkludere udsatte børn og unge i lokalområdet. Derudover udmærker Copenhagen Floorball Club sig ved at indgå i skolesamarbejder og boligsociale indsatser, ligesom klubben overordnet set henvender sig til alle aldersgrupper med et varieret aktivitetsudbud.

Foreningen modtager officielt titlen som Årets Idrætsforening i København 2018 samt de medfølgende 25. 000 kr. ved en reception hos klubben den 10. december, hvor kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde vil overrække prisen. Receptionen foregår hos Copenhagen Floorball Club på Julius Andersens Vej 6, 2450 København SV kl. 16.30-17.30 den 10. december.

Om Årets Idrætsforening

Prisen gives til ”en københavnsk idrætsforening, der i årets løb har ydet en afgørende indsats for at fremme foreningsidrættens betydning for og vilkår i Københavns Kommune”.

Dommerkomitéen består af medlemmerne af Kultur- og Fritidsudvalget samt repræsentanter for de københavnske idrætsforbund.

I 2018 uddeles prisen for 15. gang.

De seneste fem års vindere af prisen

  • 2017: Nørrebro United
  • 2016: Boldklubben Skjold
  • 2015: Østerbro Idrætsforening
  • 2014: KIFU, Københavns Idrætsforening for Udviklingshæmmede
  • 2013: Rafting Club Copenhagen

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.