Arkivnyhed - kan være forældet

Copenhagen Cooking - går på gaden

27.08.2013
Madfestivalen Copenhagen Cooking byder på oplevelser, der spænder fra middage under jorden, bæredygtige fristelser under Københavns broer, mad ved langborde og ved food trucks. Fællesnævneren er det sociale måltid. Festivalen varer til og med 1. september.

Copenhagen Cooking, der i år finder sted for niende gang er i fuld gang – bl.a. med masser af events, hvor maden indtages ved gadekøkkener, food trucks og langborde.

Københavns Kommunes Grønne Erhverv arbejder i år sammen med en række socialøkonomiske virksomheder, som under madfestivalen sætter fokus på det store spild af gode råvarer, som opstår, fordi vi ikke vil have de enlige bananer, de skæve gulerødder eller mælken, som udløber om tre dage. Tilsammen smider vi danskere 540.000 ton spiselige råvarer ud på den bekostning.

Det kan du være med til at lave om på. Bliv fx inspireret, ved at nyde eksotisk mad fra hele verden, når Tingbjergs madmobil, som har vundet en iværksætterkonkurrence, rykker til Dronning Louises bro i København onsdag kl. 18.00. Madmobilen er en mobil madcafé, som drives af frivillige. Madmobilens fællesspisning er en måltidsoplevelse, som du kan dele med dem, du dagligt smiler til i din trappeopgang, men endnu aldrig har inviteret ind til mad. Maden bliver tilberedt af gode sunde overskudsvarer.

Læs mere på: www.facebook.com/groenneerhverv

Programmet for Copenhagen Cooking er på www.copenhagencooking.dk

Følg Copenhagen Cooking på Facebook www.facebook.com/CopenhagenCooking

Copenhagen Cooking er arrangeret af Wonderful Copenhagen og et udvalg af byens bedste gastronomiske aktører med støtte fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling, Københavns Kommune og Nordea-fonden. H.K.H. Prinsesse Marie er protektor for Copenhagen Cooking.

Ello Food Aps er hovedsponsor for Copenhagen Cooking 2013. Ello Food Aps / Supermarco er den største importør af italienske specialiteter i Danmark.