Arkivnyhed - kan være forældet

Copenhagen Christmas byder på over 100 juleevents

10.11.2015
Copenhagen Christmas byder på traditionelle juleevents, som vi kender og elsker, men også aktiviteter som vinterbadning og vikingefest.

Du kan få et julebad i havnen. Smage julens delikatesser. Høre englesang i gaderne. Lave julegaver i julemandens værksted. Eller fejre jul som en viking. Kultur- og Fritidsforvaltningen giver juletraditionerne et twist med den nye festival Copenhagen Christmas.

Copenhagen Christmas finder sted for første gang fra 14. november til 24. december og samler over 100 julebegiven­heder inden for mad, musik, mode, kunst, design og shopping. Målet er at gøre juletiden i København til en endnu større oplevelse for både turister og københavnerne.

Juletraditioner med et twist

Copenhagen Christmas byder på traditionelle juleevents, som vi kender og elsker, men også aktiviteter som vinterbadning og vikingefest er med til at skabe fælles oplevelser og mere liv i julen. Med korsang, teater, jule-bigband, julegave-workshops, madværksteder og DM i gløgg vil der være masser af nye tilbud til københavnerne og turister fra nær og fjern. Til de nye juleoplevelser hører en storslået solhvervsfest, vikingefest med  vinterbadning på Bryggen og hestevognskørsel i Indre By. På Nikolaj Plads åbner et stort, hyggeligt træhus bygget til lejligheden, hvor genbrugskunstner Thomas Dambo inviterer til gratis julegaveværksted med genbrugsmaterialer.

Den røde sløjfe om julens aktiviteter

Copenhagen Christmas samler julens aktiviteter og giver et nemt overblik over tilbuddene. Der er langt over 100 aktiviteter fra 14. november, og det samlede program kan findes på facebook.com/copenhagenchristmas.

Copenhagen Christmas er arrangeret i samarbej­de mellem Kultur- og Fritidsforvaltningen og KBH K – Commerce & Culture.