Arkivnyhed - kan være forældet

Byens bemandede legepladser markerer udvidede åbningstider

24.04.2017
Fra begyndelsens af maj udvider de bemandende legepladser åbningstiderne.

Fra begyndelsens af maj udvider de bemandende legepladser åbningstiderne, så endnu flere kan nyde godt af de populære trækplastre, og de nye åbningstider markeres med manér flere steder.

Børn og unge får nu endnu bedre muligheder for at bruge byens bemandede legepladser, når de udvidede åbningstider træder i kraft fra begyndelsen af maj. Det er værd at markere, og derfor gør man på mange af legepladserne noget særligt ud af dagen tirsdag d. 2. maj.

For eksempel inviterer den bemandede legeplads i Ørstedsparken til caféarrangement om eftermiddagen med saftevand, kaffe og the – og leg med sæbebobler, mens legepladsen på Christianshavns Vold byder på snobrød og/eller pandekager samt hoppeborg, hvis vejret tillader det.

På Bispeengen i Hillerødgade kan man plante sin egen blomst, lave sit eget flag og hoppe på hoppepude. De voksne bliver tilbudt en kop kaffe, mens børnene leger. På flere af Amagers bemandede legepladser vil der være mulighed for at lave snobrød og andre lækkerier over bål. På Nørager Plads i Vanløse er der leg med balloner, og der bydes på saftevand og småkager til børnene, mens voksne kan få en kop te eller kaffe.

På langt de fleste bemandede legepladser vil der fremover være åbent i weekenderne i højsæsonen, og flere vil indimellem også åbne op om aftenen. Der er i alt 26 bemandede legepladser fordelt på samtlige ti bydele.

Udpluk af aktiviteter på byens bemandede legepladser d. 2. maj

Indre by

På Ørstedsparken i Nørre Farimagsgadevil der, om eftermiddagen, være  leg med sæbebobler, samtidig med at der kan nydes  saftevand, kaffe og the.  

Nørrebro

På Bispeengen i Hillerødgade kan man plante sin egen blomst, lave sit eget flag og hoppe på hoppepude. De voksne bliver tilbudt en kop kaffe, mens børnene leger. Teknik- og miljøborgmester Morten Kabell kigger forbi 14.30 for at deltage i begivenhederne.

Vesterbro

På Skydebanen i Absalonsgade bliver de nye cykler taget frem, og der vil blive leget forskellige ude-spil på legepladsen.

Valby

På Valbyparkens bemandede legeplads kan man komme og få en pandekage cirka fra kl. 14 til kl. 16.

Vanløse

På Nørager Plads vil der fra kl. 9.30 til 13.00 være leg med balloner, saftevand og småkager – og kaffe og the til de voksne.

Amager

På Christianshavns Vold i Elefantens bastion, vil der være snobrød eller pandekager fra kl. 17 til 19. Og hvis vejret tillader det, er der leg på hoppeborgen mellem kl. 13 og 16.

I Lergravsparken i Prags Boulevard, kan man komme og lave mad over bål cirka fra kl. 14 til 17.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.