Arkivnyhed - kan være forældet

Borgerservice flytter ind på det nyombyggede Brønshøj Bibliotek

31.08.2016
Brønshøj Bibliotek har gennemgået en større ombygning det sidste halve år. Som top på kransekagen flytter Borgerservice nu ind.

Fra 1. september kan borgerne i Brønshøj meget mere end at låne bøger med hjem fra biblioteket. Borgerservice slår nemlig dørene op på biblioteket som det første sted i bydelen, så man nu både kan ordne pas, kørekort og lån af ny krimi ét og samme sted:

”Det handler om at være der, hvor københavnerne er. Derfor er jeg glad for, at Brønshøj Bibliotek og dermed bydelen får sin helt egen Borgerservice”, siger Carl Christian Ebbesen (DF).

Gode erfaringer 

Det har med tidligere sammenlægninger vist sig at give rigtig god mening at blande bibliotek, kultur og Borgerservice. Det giver samtidig mulighed for at præsentere husets biblioteks- og kulturtilbud for nye brugere:

”Vi glæder os over at have fået nogle fantastisk flotte rammer, og vi glæder os endnu mere til at kunne fylde rammerne ud med både bøger og kulturelle aktiviteter hen over efteråret. Borgerservice er et nyt og spændende kapitel for os at tage fat på, og vi ved, at mange borgere ser frem til, at tilbuddet åbner her på Brønshøj Bibliotek,” siger bibliotekets leder Rasmus Elleby Engell-Kofoed.

Du finder Borgerservice på Krabbesholmsvej 3, 2700 Brønshøj.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.