Arkivnyhed - kan være forældet

Book din egen samtale og find en tid, der passer dig

03.03.2014
Vil du selv bestemme, hvornår du skal til samtale i dit jobcenter? Jobcenter København inviterer nu ledige københavnere til at booke deres egen samtale via Min Side på jobnet.dk. Muligheden er åben i en testperiode til udgangen af marts 2014 og er tilgængelig for udvalgte borgere.

Selvbook er en ny funktionalitet på jobnet.dk, som i den kommende måned testes af Københavns Kommune i samarbejde med Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Her kan ledige københavnere selv vælge tidpunktet for, hvornår de skal til samtale i jobcentret.

Tjek ud om du er udvalgt til at booke egen samtale

Er du tilknyttet Ungejobcentret i Skelbækgade, har du allerede modtaget et brev, hvor du inviteres til at booke din egen samtale.

Er du tilknyttet Arbejdsmarkedscentret i Nyropsgade har du ikke modtaget et brev , men har muligheden for at logge ind på Min Side på Jobnet og tjekke, om du har adgang.

Sådan gør du:

  • Gå på jobnet.dk, log ind på Min Side 
  • Vælg Mine aftaler i venstremenuen.
  • Her finder du Indkaldelser og møder. Klik på ”book et møde”.
  • Herefter får du mulighed for at vælge dit møde og et tidspunkt, der passer dig.
  • Efter du har bekræftet dit møde og tidspunkt, vil du modtage en kvittering på din bookning. Hvis du har opgivet din mailadresse under dine personlige oplysninger, modtager du også en kvittering pr. mail.
  • Under Indkaldelser og møder kan du nu se det møde, du har booket.

Velkommen til din samtale i Jobcenter København!