Arkivnyhed - kan være forældet

Boldklubben Skjold er Årets Idrætsforening 2016

19.12.2016
Fredag eftermiddag blev Boldklubben Skjold kåret som Årets Idrætsforening i København 2016. Med prisen følger 25.000 kroner.

Boldklubben Skjold, der har hjemme på Østerbro, kan prale af titlen som Årets Idrætsforening 2016, efter foreningen fredag den 16. december fik overrakt titlen og den medfølgende pris på 25.000 kroner.

Festlighederne foregik på Københavns Rådhus, hvor kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF) havde æren af at overrække prisen til Boldklubben Skjold.

”Det er med stor glæde, at jeg kan få lov at give Boldklubben Skjold en high-five for godt arbejde sammen med en økonomisk vitaminindsprøjtning. Det er vigtigt, at vi anerkender det store stykke arbejde, foreningerne og de mange frivillige gør i lokalområderne,” siger borgmesteren.

Skjold har i år ydet en stor indsats for nyskabende og udviklende aktiviteter – blandt andet fodboldfilmfestivalen Shoot!, fokus på ældreidræt og skolesamarbejder.

Fakta

  • Prisen som Årets Idrætsforening uddeles hvert år af Københavns Kommune og gives til en københavnsk idrætsforening, der i årets løb har ydet en afgørende indsats for at fremme foreningsidrættens betydning for og vilkår i Københavns Kommune.
  • Dommerkomitéen består af Kultur- og Fritidsudvalget og repræsentanter fra de københavnske idrætsforbund.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.