Arkivnyhed - kan være forældet

Børne- og Ungdomsforvaltningen ansætter ny ressourcedirektør

22.09.2017
Nicolai Kragh Petersen bliver ny ressourcedirektør i Børne- og Ungdomsforvaltningen i København. Han forlader en direktørpost på Metropol.

Borgerrepræsentationen har besluttet at ansætte Nicolai Kragh Petersen i jobbet som ressourcedirektør i Børne- og Ungdomforvaltningen. Han tiltræder 1. november 2017. Nicolai Kragh Petersen kommer fra en stilling som direktør på Professionshøjskolen Metropol, hvor han har været ansat siden 2008. På Metropol har han haft det overordnede ansvar for koncernens økonomi og administration,  driften af bygninger, HR og IT.

Tobias Børner Stax, adm. direktør siger:
“Med ansættelsen af Nicolai Kragh Petersen får direktionen i Børne- og Ungdomsforvaltningen en meget stærk faglig profil med masser af relevant erfaring fra uddannelsessektoren. Jeg er overbevist om, at hans kvalifikationer vil komme børnene i de københavnske folkeskoler og institutioner til gavn, og jeg glæder mig til samarbejdet.”

Nicolai Kragh Petersen er 48 år og uddannet cand.polit fra Københavns Universitet, hvor han også arbejdede i en årrække - først som kontorchef og senere som direktør for Det Juridiske Fakultet.

Nicolai Kragh Petersen siger:
“Jeg glæder mig til at arbejde med en anden del af uddannelsesområdet, og at være med til at skabe de bedste rammer for børn og unge i København. Min ambition er at kunne bidrage til kernopgaven gennem en fortsat styrkelse af den brugerorienterede styring."

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.