Arkivnyhed - kan være forældet

Bliv frivillig ved sommerens events i København

08.06.2017
Har du lyst til at bidrage til København som en levende by med masser af spændende events, så er du kun få klik derfra.

Tilmeld dig hos Cph Volunteers og modtag løbende nyhedsbreve med spændende events, der søger frivillige.

Sommermånederne er højsæson for byens store udendørsevents. Cph Volunteers mærker dette og der er stor efterspørgsel på frivillige, som ønsker at være med til at gøre dette muligt. De frivillige i korpset hjælper til ved mange af byens mest spændende events som Københavns Middelalder Marked, Cph Stage,  Cph Garden, Uhørt Festival, FAI Swoop Freestyle World Championships 2017, Copenhagen Bugfest, CopenCold Hawaii, ISA World SUP & Paddleboard Championship og Copenhagen International Wheelchair Curling Cup. Opgaverne er meget forskellige som at sætte op og gøre klar, tjekke billetter, vise vej, guide og meget mere.

Lyder det interessant, skulle du overveje at tilmelde dig som frivillig gennem Cph Volunteers. Det er gratis, du modtager et månedligt nyhedsbrev med kommende events og får tilbud om spændende medlemskurser og hyggelige medlemsarrangementer, og endelig vil du møde en masse søde mennesker. Det er et godt sted at få gode netværk og sjove og spændende frivilligopgaver – når du har tid og lyst. I Cph Volunteers er der nemlig ingen krav om, hvor ofte du skal ud som frivillig. Det bestemmer du helt selv.

Cph Volunteers har eksisteret siden 2009, har knap 1.700 medlemmer og hjælper mere end 100 events årligt med rekruttering af frivillige.

Læs mere på www.cphvolunteers.kk.dk, hvor du også kan tilmelde dig. Du er også velkommen til at ringe til projektleder Stine Nepper-Christensen på tlf. 24 92 39 23, hvis du har nogle spørgsmål.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.