Arkivnyhed - kan være forældet

Bedre veje i Sydhavnen

18.06.2014
Fra søndag den 22. juni vil der være massivt vejarbejde i Sydhavnen. Se hvornår vi kommer forbi dig.

I Sydhavnen er flere veje i dårlig stand, og der kan opstå farlige situationer. Samtidig med at vi lægger ny asfalt, vælger vi en type, der er støjdæmpende.

Hvad betyder asfaltarbejdet for trafikken?

Vi starter søndag den 22. juni, og vi forventer, at vi er færdige en måned senere den 20. juli. Det er vigtigt, at du tager af sted i god tid, hvis du skal køre i bil til og fra Sydhavnen. Her er, hvad der sker:  

• Centrumforbindelsen bliver delvist lukket for trafik fra søndag den 22. juni kl. 07 til mandag den 23. juni kl.05. Mod Amager lukkes helt for trafik i dagtimerne, og mod Valby lukkes helt i aften- og nattetimerne.• På Sjællandsbroen og i Sydhavnsgade bliver kørebanerne indsnævret til ét spor i hver retning i tidsrummet kl. 20 – 05. I dagtimerne kan trafikken køre som normalt.• På Vasbygade og Sydhavns Plads vil der kun være ét spor åbent i hver retning hele døgnet.

Nabo til anlæggetHvis du er nabo til anlægsarbejdet, kan det ikke undgås, at der vil være perioder med støj, støv og mindre plads. For at minimere generne, bliver arbejdet udført i etaper.

På det vedhæftede kort kan du se, hvilke veje i Sydhavnen vi renoverer.

Vi har lagt det meste af asfaltarbejdet i sommerferien, fordi vi forventer, at det vil give mindst gener både for naboer og trafikanter.

Kontakt

Har du flere spørgsmål til anlægsarbejdet, er du velkommen til at kontakte enhedschef Bo Roepstorff, e-mail boroep@tmf.kk.dk eller mobil 82 33 47 31.