Arkivnyhed - kan være forældet

Børne- og Ungdomsforvaltningen får ny administrerende direktør

18.06.2015
  • ""
Tobias Børner Stax bliver ny administrerende direktør i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune.

Københavns Borgerrepræsentation besluttede i går at ansætte Tobias Børner Stax, 44 år, som ny administrerende direktør i kommunens Børne- og Ungdomsforvaltning. Han har siden 2011 været en af forvaltningens tre direktører og har derfor allerede en omfattende faglig viden og indsigt i det område, som han nu skal stå i spidsen for. Fra 2009-2011 var Tobias Børner Stax direktør for børne- og ungeområdet i Køge Kommune, og har tidligere været kontorchef i kontoret for mål og rammer for udsatte børn og unge i Socialforvaltningen i Københavns Kommune. 

Pia Allerslev, børne- og ungdomsborgmester siger:
”Tobias Børner Stax er den helt rigtige profil til jobbet med sine mange års erfaring på det kommunale område for børn og unge. Han har allerede vist, at han i et tæt samarbejde med politikerne og forvaltningen formår at realisere vores politiske beslutninger til konkrete løsninger af høj kvalitet for borgerne.”

Tobias Børner Stax kommer til at stå i spidsen for Danmarks største forvaltning med ca. 18.000 ansatte. Kerneydelserne i forvaltningen er dagtilbud og folkeskoler, som hver dag benyttes af 70.000 børn og unge.

Tobias Børner Stax siger:
”Jeg glæder mig til fremover at stå i spidsen for en solid og velfungerende forvaltning og at fortsætte det arbejde, som jeg har været en del af de seneste år. Både forvaltningen og området gennemgår store forandringer i disse år, og det kræver klar og tydelig kommunikation til både borgere og medarbejdere om forvaltningens udvikling og kvaliteten i den service, vi leverer til borgerne.” 

Tobias Børner Stax er uddannet cand.scient. pol. og er ph.d. i sociologi. Han afløser Else Sommer og tiltræder som administrerende direktør 6. august 2015.