Arkivnyhed - kan være forældet

Bønder og borgere til marked i byen

10.12.2012
Sankt Jakobs Plads på Østerbro bliver fremover én lørdag hver måned forvandlet til en markedsplads, når Bondens Marked sætter lokalt producerede varer til salg under åben himmel

Fra årsskiftet rykker Bondens Marked til Sankt Jakobs Plads på Østerbrogade, hvor stadeholderne én lørdag i måneden vil tilbyde københavnerne lokalt producerede varer.”De lokale forretningsdrivende på og omkring Sankt Jakobs Plads glæder sig meget til at blive en del af et lokalt udendørs marked. I Københavns Kommune ser vi frem til, at aktiviteterne på byens pladser spreder sig ud over hele året, så der også er liv i byen i vintermånederne. Og placering af nye aktiviteter i brokvartererne er også interessant, idet det hele ikke nødvendigvis skal ligge omkring Kgs. Nytorv,” siger Mikkel Halbye Mindegaard, der arbejder med byudvikling i krydsfeltet imellem erhverv og kultur i Københavns Erhvervsservice.

Bondens Marked har premiere lørdag den 12. januar og vil resten af året sætte stadepladser op den første lørdag i hver måned. Staderne vil sælge lokalt producerede varer i form af kød, grønt, frugt, ost, delikatesser samt vin/øl. 

Går du med tanker om at etablere et marked eller lignende et sted i byen, så kontakt Københavns Erhvervsservice og hør mere om dine muligheder.