Mødedato: 28.05.2020, kl. 19:00
Mødested: Biblioteket Rentemestervej

Puljeansøgninger maj 2020

Det indstilles,

1. at Bispebjerg Lokaludvalg godkender Puljeudvalgets indstillinger til puljebevillinger

Problemstilling

Til trods for Corona og nedlukning af samfundet har lokaludvalget 1. maj modtaget 16 ansøgninger.

Det skal bemærkes, at alle eventuelle bevillinger gives under forudsætning af at modtageren afvikler deres arrangement/projekt med overholdelse af de til enhver tid gældende retningslinjer, henstillinger med mere som fastsat af myndighederne. Det får alle udtrykkeligt at vide i et eventuelt bevillingsbrev.

Økonomi:

Vi har endnu ikke et samlet overblik hvilke arrangementer/projekter som har modtaget støtte der bliver helt eller delvis aflyst – som bekendt bliver myndighedernes retningslinjer løbende ændret – og flere har foreløbig valgt at udsætte deres arrangement/projekt. Med udgangspunkt i det vi ved er der 1,2 millioner tilbage i puljen til resten af 2020.

Hvis lokaludvalget følger indstillingerne fra Puljeudvalget med det højest indstillede beløb 478.000 kr. (jf. nedenstående) vil der være 722.000 kr. (restbeløb) tilbage til resten af 2020 (puljemidler). Der er således et væsentligt større beløb tilbage i puljen til efterårets ansøgningsrunder end der normalt ville være på dette tidspunkt

Mandag den 18. maj februar var der virtuelt møde i puljeudvalget. Følgende deltog i mødet: Tom Jørgensen, Pia Liske, Per Vandrup, Henrik Possin Müller, Kristoffer Bøgelund, Trine Schaltz, Ditte Strecker; Vibeke Bidstrup, Dan Kreutzfeldt og Ditte Strecker.

Puljeudvalget indstiller følgende:

1Mette Sanggaard. Museum Nordvest: Pop-up lokalhistorisk museum. Ansøgt beløb: 50.000 kr.

Puljeudvalgets indstilling: 

Puljeudvalget indstiller, at ansøgningen imødekommes med det fulde beløb 50.000 kr.

Begrundelse:

Ansøger ønsker at lave et pop-up lokalhistorisk museum, som skal åbne i slutningen af november måned. I løbet af åbningsperioden vil der både være folkekøkken, talks, vandringer i NV og mulighed for at dele egne historier fra NV. Der tages ikke entre. De søgte puljemidler skal bruges til honorar til scenograf, grafiker og journalist (10.000 hver), leje af lokale og udstyr, indkøb af praktiske materialer samt tryk af PR-materiale. Puljeudvalget synes at det er et godt initiativ og er glade for fokusset på bydelens historie. Bidraget fra lokaludvalget er en mindre del af et større projekt på over 250.000, hvor der er blevet søgt mange forskellige flere puljer og fonde. Puljeudvalget indstiller at lokaludvalget imødekommer ansøgningen med det fulde beløb.

Sekretariatet har kontaktet ansøger for at finde ud af om de har fundet en lokation, og fået følgende svar: ”Ang butikslokale, da er vi i kontakt med Mågevej nr. 40-42. Det er en gammel glarmester, som vi højst sandsynligt får mulighed for at leje. Vi mangler bare en endelig pris og kontrakt.

Derudover har vi også fået oplyst at ansøger har fået afvisningen fra Tuborgfondet, hvorfor projektet bliver i en nedskaleret størrelse.

Kommentar fra Tom Jørgensen: Ansøger har ikke noget nuværende samarbejde med Lokalhistorisk Selskab, selvom de skriver dette – et forslag til bevillingen kunne være at bede ansøger samarbejde mere med Lokalhistorisk Selskab.  

2CAMP. CAMP Status! Ansøgt beløb: 20.000 kr.

Puljeudvalgets indstilling: 

Ingen indstilling

Begrundelse:

Da ansøger har sendt en opdateret ansøgning, hvor der tages højde for corona-restriktionerne, har puljeudvalget ikke haft mulighed for at behandle ansøgningen.

Opdateret ansøgning er vedhæftet som bilag.

3Børnekulturhuset Sokkelundlille. Rollespilscamp i efterårsferien. Ansøgt beløb: 40.000 kr.

Puljeudvalgets indstilling: 

Puljeudvalget indstiller, at ansøgningen imødekommes med det fulde beløb 40.000 kr.

Begrundelse:  

Der søges om midler til afholdelse af den årlige rollespilscamp i uge 42 da den sædvanlige støtte fra ”Feriecamp” (Kultur- og Fritidsforvaltningen) er blevet omlagt. Der tages ikke betaling for deltagelse, og campen er derfor også et tilbud om en aktiv ferie til de børn der ikke skal på efterårsferie med deres forældre. Der søges om puljemidler til honorar til Rollespilsakademiet (30.000) og Mad og Miljø (10.000). Puljeudvalget indstiller at der støttes med det fulde beløb.

4Foreningen Tjærekompagniet. Cirkusparade gennem gaden. Ansøgt beløb: 14.000 kr.

Puljeudvalgets indstilling: 

  1. Puljeudvalget indstiller, at ansøgningen imødekommes med det fulde beløb 14.000 kr.
  2. Afslag

Begrundelse:  

  1. Tre musikanter og fire cirkusartister vil gå på tur i Beboerprojekt Bispebjerg (de regner med tre boligafdelinger) for at skabe en fest i coronatiden. Paraden har en varighed på 90 min. Der søges om midler til honorering af musikanter/artister. Puljeudvalget indstiller at der støttes med det fulde beløb.
  2. På trods af de gode intentioner om aktivitet i corona-tiden, så vurderer puljeudvalget at ansøgningen er en de facto jobansøgning, da de søgte midler udelukkende går til honorering af ansøger. Derfor indstilles der til afslag.

5. Street Society. Street EM 2020 for Bispebjerg Ungdom. Ansøgt beløb: 49.600 kr.

Puljeudvalgets indstilling: 

  1. Puljeudvalget indstiller, at ansøgningen imødekommes med det fulde beløb 49.600 kr.
  2. Puljeudvalget indstiller, at ansøgningen imødekommes delvist med 46.000

Begrundelse:  

  1. Eftersom EM, der i år skulle være afholdt delvist i København, er blevet udskudt, ønsker Street Society at sikre at der alligevel foregår fodboldaktiviteter i år. Dette sker ved at afholde Street EM i ugerne 36-39, med 3 kvalifikationsrunder og en finale. Der søges om midler til trænerhonorar, forplejning, diverse præmier, t-shirts mm. Lokaludvalget vurderer at det er vigtigt med gratis aktiviteter til de klubløse unge der er i bydelen, især i år hvor det bliver svært at komme på ferie. Det indstilles derfor at der støttes med det fulde beløb.
  2. Puljeudvalget vil gerne støtte op om arrangementet, men har et problem med aflønning af fodboldtræneren (udgiftspost på 3.600 kr.). Da foreningsfodbold i høj grad drives af frivillige kræfter, finder udvalget at lønningen af en træner virker aparte. Derfor indstilles det at der støttes delvist med det fulde beløb fratrukket trænerudgifterne.

6. Charlotte Donna Kristensen. Skraldeprojekt. Ansøgt beløb: 5.000 kr.

Puljeudvalgets indstilling: 

  1. Puljeudvalget indstiller, at ansøgningen imødekommes med det fulde beløb 5.000 kr.
  2. Puljeudvalget indstiller, at der gives afslag på ansøgningen

Begrundelse:

  1. Et fint lille projekt hvor ansøger ønsker at mobilisere bydelens borgere til at holde bydelen ren for skrald. Ansøger vil sætte fokus på affaldssamling gennem delingen af små historier på sociale medier af hvor pænt det er når der ikke ligger skrald i gaderne. Der søges om et mindre beløb til at dække materialeudgifter, da alt sker ved frivillig arbejdskraft. Det indstilles derfor at ansøgningen imødekommes med det fulde beløb  ¨
  2. På trods af at puljeudvalget finder projektet sympatisk, er der et par indvendinger. For det første er ”materiale” udgiftsposten meget uspecificeret. Derudover mener udvalget at det bør være en lønnet opgave at samle skrald. Derfor indstilles det at der gives afslag.

Sekretariatet har bedt ansøger uddybe hvad ”materialer” dækker over, og fået følgende svar: ” Der skal indkøbes: Skraldeopsamlere 5 stk, Spande 10 stk., Poser til skrald, Handsker enganghandsker, Havehandsker, Trillebør 1 stk,Skovl, kost, fejeblade, rive. 2 sæt

En lille trækvogn (til skrald og remedier) Vi samler jo sække med skrald og skal have udstyret med rundt. Som det er nu, har ansøger selv indkøbt div ting til eget brug og lidt som jeg låner ud eller har med mig hvis vi skal mødes og samle skrald. Ansøger ønsker at de kan låne remedier af mig og få udleveret handsker, poser, 2 spande til eget brug.”

7. Foreningen Birkedommervej. Havestole til udendørs aktiviteter. Ansøgt beløb: 9.440 kr.

Puljeudvalgets indstilling:

  1. Puljeudvalget indstiller, at ansøgningen imødekommes med det fulde beløb 9.440 kr.
  2. Puljeudvalget indstiller at der gives afslag på ansøgningen  

Begrundelse:

  1. Da coronavirus afholder ældreklubben fra at mødes inden for, søges der om midler til 10 havestole og 10 sideborde, sådan at møderne kan afholdes udendørs. Ældreklubben holder til i Degnegården, og de fleste af dens medlemmer kommer fra bydelen. Stolene skal også lånes at Degnegårdens beboere. Puljeudvalget vurderer at det især er vigtigt med aktiviteter til de ældre, der hurtigt kan blive ensomme, grundet de sociale restriktioner som Corona har medført. Derfor indstilles det at der støttes med det fulde beløb.
  2. Igen et sympatisk projekt, men puljeudvalget har en anke ift. indkøb af stole som kun kommer beboere af Degnegården til gavn. Puljeudvalget har lagt mærke til at vi ofte får ansøgninger fra almene boligbyggerier, og lægger op til en generel diskussion af hvorvidt vi kan støtte projekter med en så afgrænset målgruppe.

8Gadekontakten. Stålstolper til Hulgårds Plads. Ansøgt beløb: 23.635 kr.

Puljeudvalgets indstilling: 

Puljeudvalget indstiller, at ansøgningen imødekommes med det fulde beløb 23.635 kr.

Begrundelse:

Bispebjerg Lokaludvalg støttede for tre år siden opsætning af et segl på Hulgårds Plads, som skulle give en mulighed for læ, til de socialt udsatte der mødes i et ”drikkefællesskab” på pladsen. Seglet er lige nu sat op med træstolper, og disse er desværre blevet rådne. Derfor ansøges der om midler til køb og opsætning af stålstolper til seglet. Det at drikkeklubben kan mødes på Hulgårds Plads, gør at de for det første opholder sig uden for, hvilket jo er særligt vigtigt i disse tider, og derudover afholder det de socialt udsatte fra at søge over i opgange i stedet for. Puljeudvalget indstiller at der støttes med det fulde beløb  

9. Borger Provstevej. Bogen om Provstevej. Ansøgt beløb: 135.875 kr.

Puljeudvalgets indstilling: 

  1. Puljeudvalget indstiller, at ansøgningen imødekommes med det fulde beløb 135.875 kr.
  2. Puljeudvalget indstiller at ansøgningen imødekommes delvist med 70.000 kr.
  3. Puljeudvalget indstiller at ansøgningen imødekommes delvist med 40.000 kr.
  4. Puljeudvalget indstiller at der gives afslag på ansøgningen.

Begrundelse:

  1. En lokalt forankret journalist som ønsker at skrive og udgive en bog om kvarteret omkring Provstevej. Bogen skal uddeles gratis på BIBLIOTEKET og andre mødesteder på Bispebjerg. Der søges puljemidler til honorar til ansøger (100 timer (25.000 kr.), hvor der yderligere bidrages med 100 frivilligtimer), honorar til fotograf, grafikerarbejde og tryk af plancher og selve bogen. De forandringer vi ser lige nu på provstevej, fx med nedrivningen af Fuglereden, gør det særligt vigtigt at få dokumenteret det særlige ved kvarteret. I det hele taget har området omkring Provstevej været et prioriteret fokusområde for lokaludvalget de sidste 5 år. På trods af det er en meget stor ansøgning, indstiller puljeudvalget at ansøgningen imødekommes med det fulde beløb.
  2. Puljeudvalget vil gerne støtte op om en bog om Provstevej, men finder at det søgte beløb er for voldsomt. Lokaludvalget vil under alle omstændigheder ikke kunne stå som udgiver af bogen, hvorfor der lægges op til at bogen kan komme i salg. Feks. til 75 kr. stykket, hvorfor det indstilles at der støttes med det cirka det halve beløb: 70.000 kr.
  3. Med samme argumentation som ovenfor, lægges der op til et mindre beløb. Det indstilles at der støttes med 40.000 kr.
  4. Lokaludvalget kan ikke fungere som en de facto arbejdsgiver. Hvis ansøger ønsker at udgive en bog om Provstevej, kunne hun overveje at skrive til forlag og publikationshuse med sin idé. Det indstilles at der gives afslag.

10. Sara Nardi. Nordvest styrker dets demokratimuskler. Ansøgt beløb: 15.000 kr.

Puljeudvalgets indstilling: 

Pujeudvalget indstiller at der gives afslag på ansøgningen

Begrundelse:

We Do Democracy har udviklet et uddannelsesforløb i ”demokratimuskler” som de ønsker midler til at markedsføre. Derudover søges der om tilskud til deltagergebyret for fem (ikke endnu valgte) personer fra Bispebjerg. Da bypuljen hverken kan blive brugt til at støtte enkeltpersoner ifa deltagergebyret, eller for den sags skyld markedsføring af en privat virksomheds kurser (som ikke engang er Bispebjerg specifikke), indstilles det at der gives afslag. Dog kunne man godt opfordre ansøger til at gentænke projektet til et bredere og mere lokalt forankret koncept.

11. Familieværestedet Drejervej. Aktiviteter i Mimersparken. Ansøgt beløb: 20.800 kr.

Puljeudvalgets indstilling: 

Puljeudvalget indstiller, at der gives afslag på ansøgningen.

Begrundelse:

Der søges om midler til afholdelse af aktiviteter i juli-måned i Mimersparken. Da ansøgningen ikke finder sted i Bispebjerg Bydel, indstilles det at der gives afslag.

Ansøger er blevet henvist til at søge Nørrebro Lokaludvalg.

12. Teatergrad. Teaterkoncerter for ældre borgere på plejehjemmene på Bispebjerg. Ansøgt beløb: 20.000 kr.

Puljeudvalgets indstilling: 

Puljeudvalget indstiller, at ansøgningen imødekommes med det fulde beløb 20.000 kr.

Begrundelse:

Teatergrad ønsker at afholde 10 mini teaterkoncerter på 15 min på Håndværkerforeningens Plejehjem og Bispebjerghjemmet (5 koncerter på hver). Her kommer de ældre ud i mindre grupper (maks. 10 inkl. personale) og får et afbræk fra den ensomme corona-hverdag med teater og musik. Der søges om midler til honorar, plakater, Koda mv., men der lægges samtidig en stor egenfinansiering på 95.000 kroner fra teateret, og derudover frivilligtimer fra plejehjemmene ift.   den logistiske koordinering. Det indstilles derfor at der støttes med det fulde beløb.

13Metropolis. WA(L)KING COPENHAGEN. Ansøgt beløb: 25.000 kr.

Puljeudvalgets indstilling: 

Puljeudvalget indstiller, at ansøgningen imødekommes med det fulde beløb 25.000 kr.

Begrundelse:

100 kunstnere vil foretage 100 vandringer over 100 dage, som en dokumentation af København under corona. Da vandringerne foregår over hele København, herunder Bispebjerg, er der blevet søgt midler vil samtlige lokaludvalg. Den største post i budgettet er honorar til de kunstnere der skal foretage vandringerne. Igennem vandringen vil Metropolis skabe et rum for refleksion og fællesskab. Puljeudvalget indstiller at der støttes med det fulde beløb.  

14. Boldklubben Skjold. Begrønning af mødested i Ryparken. Ansøgt beløb: 12.000 kr.

Puljeudvalgets indstilling: 

Puljeudvalget indstiller, at ansøgningen imødekommes med det fulde beløb 12.000 kr.

Begrundelse:

Der søges om midler til beplantning af det nye samlingssted ved Ryparkens idrætsanlæg som BK Skjold er i gang med at bygge. Samlingsstedet er til for alle der bruger området. Foreningen bidrager selv med frivilligt arbejde i forbindelse med plantningen, men søger om midler til køb af planterne. Lokaludvalget vurderer at det er godt med et samlingspunkt i Ryparksområdet, og da alle kan få glæde af beplantningen indstilles det at der støttes med det fulde beløb. Dog vil puljeudvalget gøre ansøger opmærksom på at træerne skal plantes i oktober.  

15NVærk. NY*NV*NU Talks. Ansøgt beløb: 47.435 kr.

Puljeudvalgets indstilling: 

  1. Puljeudvalget indstiller, at ansøgningen imødekommes med det fulde beløb 47.435 kr.
  2. Puljeudvalget indstiller, at der gives afslag på ansøgningen

Begrundelse:

  1. NVærk ønsker at skabe en online platform, hvor aktører i bydelen kan fortælle om deres aktiviteter, visioner mv. Dette som en måde at sætte fokus på alt det engagement der stadigvæk er i Bispebjerg, på trods af corona. De talks der bliver produceret, vil være frit tilgængeligt online. Der søges primært om midler til et kamera samt et objektiv – disse vil indgå i en Redskabspulje (jf. sekretariatskommentar nedenfor). Derudover søges der også om bydelsmidler til betaling af honorar til oplægsholderne. Puljeudvalget indstiller at der støttes med det fulde beløb.
  2. I lighed med den måde hvorpå alle vi andre har gjort brug af vores respektive PC’er til at arbejde og være sociale hjemmefra, synes puljeudvalget at de store redskabsindkøb (kamera, linse mv) virker unødvendige. Derudover er det en høj betaling som de lokale aktører skal have for videoer på 10-15 min. Af disse grunde indstilles der til en gentænkning af konceptet, og afslag på ansøgningen

16. Mie Lund Hansen og Anna Skov Hassing. Noter fra Fælledparken. Ansøgt beløb: 41.100 kr.

Puljeudvalgets indstilling: 

  1. Puljeudvalget indstiller, at ansøgningen imødekommes med det fulde beløb 41.100 kr.
  2. Puljeudvalget indstiller, at ansøgningen imødekommes delvist med 35.350 kr.
  3. Puljeudvalget indstiller, at ansøgningen imødekommes delvist med 20.550 kr.
  4. Puljeudvalget indstiller, at der gives afslag på ansøgningen

Begrundelse:

  1. På trods af den lidt spændende projekttitel, søges der om midler til et kunstprojekt der skal tage plads i BoVitas beboerrum. Rummet skal være belyst om aftenen, hvorfor det er meningen at man skal kunne få glæde af udstillingen døgnet rundt. Derudover vil det også være muligt at komme ind og se selve udstillingen i åbningstiden. Udstillingen vil være gratis. Der søges primært om støtte til honorar (til ansøgere, 10.000 til hver) og til materialer. Puljeudvalget indstiller at der støttes med det fulde beløb.
  2. Da udstillingen foregår i BoVitas beboerrum og dermed kommer BoVita til gavn, burde ansøger ikke skulle betale lokaleleje. Derudover virker forplejningsudgiften unødvendigt høj (1500). Da puljeudvalget ellers gerne vil støtte op om projektet, indstilles det at der støttes med det fulde beløb fratrukket halvdelen af forplejningsudgifterne samt udgifterne til lokalleje.
  3. Da det virker til at være en begrænset målgruppe der får gavn af projektet, vurderer puljeudvalget at der søges om et højt beløb. Da puljeudvalget dog gerne vil støtte projektet, indstilles det at der støttes med det halve beløb.
  4. På baggrund af ovenstående argumenter, samt en anke ved at der primært søges om honorar til ansøgere, indstiller puljeudvalget at der gives afslag på ansøgningen.

Økonomi

Oversigt over økonomi hvis indstillingerne fra puljeudvalget følges:

Bydelspuljen 2020

Samlet

budget 2020

 

Disponibelt beløb

28.05.20

Indstillet

beløb *)

28.05.20

Resterende beløb **)

2020

Samlet pulje

Kr. 1.833.500

Kr. 1.200.000

Kr.  478.000

Kr. 722.000

*) Her er medtaget det højst indstillede beløb.

**) Hvis indstillingerne følges

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Indstilling

 

Problemstilling

 

Løsning

 

Økonomi

 

Videre proces

Beslutning

Ansøgning 1: Museum Nordvest. Bevilling på 50.000 kr. godkendt uden afstemning.

Ansøgning 2: Camp Status. Bevilling på 20.000 kr. godkendt uden afstemning

Ansøgning 3: Rollespil. Bevilling på 40.000 kr. godkendt uden afstemning.

Jonas Zimsen deltog ikke i behandlingen af ansøgning nr. 3.

Ansøgning 4: Cirkusparade gennem gaderne.

Bevilling på 14.000 kr. blev sat til afstemning:

Følgende stemte for:

Dan Kreutzfeldt – Radikale Venstre

Alex Heick – Konservative

Trine Schaltz – FAKTI

Troells Melgaard – Utterslev Mose Naturplejelaug

Jonas Zimsen – Enhedslisten

Ditte Strecker – Socialdemokratiet

Pia Liske – Almene Boliger Ryparken

Ditte Danielsen – Global Kidz

Per Vandrup – KFUM Spejderne Lundehus

Lennart Frandsen – Emdrup Grundejerforening

Ulla Jørholt – Vejlauget Firkløvret

Følgende stemte imod bevillingen:

Henrik Possin Müller – SF

Kristoffer Bøgelund – Liberal Alliance

Merete Pedersen – Almene Boliger AAB afd. 32.

Følgende undlod:

Tom Jørgensen – Agendaforeningen.

Bevillingen på 14.000 kr. til ansøgning 4 – Cirkus i gaderne blev godkendt

 

Ansøgning nr. 5 - Street EM 2020

Bevilling på 49.600 kr. blev sat til afstemning:

Følgende stemte for:

Alex Heick – Konservative

Trine Schaltz – FAKTI

Troells Melgaard – Utterslev Mose Naturplejelaug

Ditte Strecker – Socialdemokratiet

Lennart Frandsen – Emdrup Grundejerforening

Tom Jørgensen – Agendaforeningen.

 

Følgende stemte imod bevillingen:

Dan Kreutzfeldt – Radikale Venstre

Jonas Zimsen – Enhedslisten

Henrik Possin Müller – SF

Pia Liske – Almene Boliger Ryparken

Ditte Danielsen – Global Kidz

Kristoffer Bøgelund – Liberal Alliance

Per Vandrup – KFUM Spejderne Lundehus

Merete Pedersen – Almene Boliger AAB afd. 32.

 

Følgende undlod:

Ulla Jørholt – Vejlauget Firkløvret

Indstillingen blev forkastet.

 

Ansøgning nr. 5 – Street EM 2020 fortsat:

Bevilling på 46.000 kr. blev sat til afstemning:

Følgende stemte for:

Dan Kreutzfeldt – Radikale Venstre

Alex Heick – Konservative

Trine Schaltz – FAKTI

Troells Melgaard – Utterslev Mose Naturplejelaug

Ditte Strecker – Socialdemokratiet

Lennart Frandsen – Emdrup Grundejerforening

Tom Jørgensen – Agendaforeningen.

Følgende stemte imod bevillingen:

Henrik Possin Müller – SF

Jonas Zimsen – Enhedslisten

Pia Liske – Almene Boliger Ryparken

Per Vandrup – KFUM Spejderne Lundehus

Ditte Danielsen – Global Kidz

Følgende undlod:

Ulla Jørholt – Vejlauget Firkløvret

Kristoffer Bøgelund – Liberal Alliance                            

Merete Pedersen – Almene Boliger AAB afd. 32.

Bevillingen på 46.000 kr. til ansøgning 5 – Street EM 2020 blev godkendt

 

Ansøgning 6: Skraldeprojekt.

Bevilling på 5.000 kr. blev sat til afstemning:

Følgende stemte for:

Dan Kreutzfeldt – Radikale Venstre

Alex Heick – Konservative

Trine Schaltz – FAKTI

Troells Melgaard – Utterslev Mose Naturplejelaug

Jonas Zimsen – Enhedslisten

Ditte Strecker – Socialdemokratiet

Pia Liske – Almene Boliger Ryparken

Merete Pedersen – Almene Boliger AAB afd. 32.

Per Vandrup – KFUM Spejderne Lundehus

Lennart Frandsen – Emdrup Grundejerforening

Henrik Possin Müller – SF

Ulla Jørholt – Vejlauget Firkløvret

Følgende stemte imod bevillingen:

Kristoffer Bøgelund – Liberal Alliance

Tom Jørgensen – Agendaforeningen

Ingen undlod:

Andet:

Ditte Danielsen – Global Kidz deltog ikke i behandlingen af denne ansøgning.

Bevillingen på 5.000 kr. til ansøgning 6 – Skraldeprojekt blev godkendt

 

Ansøgning 7: Havestole til udendørsaktiviteter.

Bevilling på 9.440 kr. blev sat til afstemning:

Følgende stemte for:

Dan Kreutzfeldt – Radikale Venstre

Alex Heick – Konservative

Trine Schaltz – FAKTI

Jonas Zimsen – Enhedslisten

Merete Pedersen – Almene Boliger AAB afd.

Ditte Danielsen – Global Kidz

Ulla Jørholt – Vejlauget Firkløvret

Følgende stemte imod bevillingen:

Lennart Frandsen – Emdrup Grundejerforening

Henrik Possin Müller – SF

Kristoffer Bøgelund – Liberal Alliance

Ditte Strecker – Socialdemokratiet

Pia Liske – Almene Boliger Ryparken

Per Vandrup – KFUM Spejderne Lundehus

Følgende undlod:

Troells Melgaard – Utterslev Mose Naturplejelaug

Andet:

Tom Jørgensen – Agendaforeningen deltog ikke i behandlingen af denne ansøgning.

Bevillingen på 9.440 kr. til ansøgning 7 – Havestole mv. blev godkendt

 

Ansøgning 8: Stolper til Hulgårds Plads. Bevilling på 23.635 kr. godkendt uden afstemning

 

Ansøgning nr. 9 – Bogen om Provstevej

Bevilling på 135.875 kr. blev sat til afstemning:

Følgende stemte for:

Alex Heick – Konservative

Troells Melgaard – Utterslev Mose Naturplejelaug

Ditte Danielsen – Global Kidz

 

Følgende stemte imod bevillingen:

Dan Kreutzfeldt – Radikale Venstre

Jonas Zimsen – Enhedslisten

Trine Schaltz – FAKTI

Henrik Possin Müller – SF

Ditte Strecker – Socialdemokratiet

Lennart Frandsen – Emdrup Grundejerforening

Tom Jørgensen – Agendaforeningen.

Pia Liske – Almene Boliger Ryparken

Kristoffer Bøgelund – Liberal Alliance

Per Vandrup – KFUM Spejderne Lundehus

Merete Pedersen – Almene Boliger AAB afd. 32.

Ulla Jørholt – Vejlauget Firkløvret

Ingen undlod.

Indstillingen blev forkastet.

 

Ansøgning nr. 9 – Bogen om Provstevej fortsat:

Bevilling på 70.000 kr. blev sat til afstemning:

Følgende stemte for:

Dan Kreutzfeldt – Radikale Venstre

Alex Heick – Konservative

Trine Schaltz – FAKTI

Troells Melgaard – Utterslev Mose Naturplejelaug

Ditte Strecker – Socialdemokratiet

Lennart Frandsen – Emdrup Grundejerforening

Tom Jørgensen – Agendaforeningen.

Jonas Zimsen – Enhedslisten

Ditte Danielsen – Global Kidz

Følgende stemte imod bevillingen:

Henrik Possin Müller – SF

Pia Liske – Almene Boliger Ryparken

Per Vandrup – KFUM Spejderne Lundehus

Ulla Jørholt – Vejlauget Firkløvret

Kristoffer Bøgelund – Liberal Alliance                            

Merete Pedersen – Almene Boliger AAB afd. 32.

 

Bevillingen på 70.000 kr. til ansøgning 9 – Bogen om Provstevej blev godkendt

 

Ansøgning nr. 10: Styrke demokratimusklerne. Indstilling afslag. Godkendt uden afstemning.

Ansøgning nr. 11: Aktiviteter i Mimersparken. Indstilling afslag. Godkendt uden afstemning.

Ansøgning nr. 12: Teater for ældre borgere. Bevilling på 20.000 kr. godkendt uden afstemning

Ansøgning nr. 13: Wa(l)king Copenhagen. Bevilling på 25.000 kr. godkendt uden afstemning

Ansøgning nr. 14: Begrønning Ryparken. Bevilling på 12.000 kr. godkendt uden afstemning

 

Ansøgning nr. 15 – NV Talks

Bevilling på 47.435 kr. blev sat til afstemning:

Følgende stemte for:

Alex Heick – Konservative

Trine Schaltz – FAKTI

Jonas Zimsen – Enhedslisten

 

Følgende stemte imod bevillingen:

Henrik Possin Müller – SF

Ditte Danielsen – Global Kidz

Lennart Frandsen – Emdrup Grundejerforening

Troells Melgaard – Utterslev Mose Naturplejelaug

Tom Jørgensen – Agendaforeningen.

Kristoffer Bøgelund – Liberal Alliance

Per Vandrup – KFUM Spejderne Lundehus

Merete Pedersen – Almene Boliger AAB afd. 32.

Ulla Jørholt – Vejlauget Firkløvret

Undlod.

Pia Liske – Almene Boliger Ryparken

Ditte Strecker – Socialdemokratiet

Andet:

Dan Kreutzfeldt – Radikale Venstre deltog ikke i behandlingen af denne ansøgning.

 

Ansøgning nr. 15: Indstillingen blev forkastet. Der var ingen andre forslag.

Der gives afslag på ansøgningen nr. 15.

 

Ansøgning nr. 16 – Noter fra Fælledparken

Bevilling på 41.100 kr. blev sat til afstemning:

Følgende stemte for:

Ingen.

Følgende stemte imod bevillingen:

Alex Heick – Konservative

Troells Melgaard – Utterslev Mose Naturplejelaug

Ditte Danielsen – Global Kidz

Dan Kreutzfeldt – Radikale Venstre

Jonas Zimsen – Enhedslisten

Trine Schaltz – FAKTI

Henrik Possin Müller – SF

Ditte Strecker – Socialdemokratiet

Lennart Frandsen – Emdrup Grundejerforening

Tom Jørgensen – Agendaforeningen.

Pia Liske – Almene Boliger Ryparken

Kristoffer Bøgelund – Liberal Alliance

Per Vandrup – KFUM Spejderne Lundehus

Merete Pedersen – Almene Boliger AAB afd. 32.

Undlod

Ulla Jørholt – Vejlauget Firkløvret

 

Indstillingen blev forkastet.

 

Ansøgning nr. 16 – Noter fra Fælledparken - fortsat

Bevilling på 35.350 kr. blev sat til afstemning:

Følgende stemte for:

Trine Schaltz – FAKTI

Per Vandrup – KFUM Spejderne Lundehus

Dan Kreutzfeldt – Radikale Venstre

Følgende stemte imod bevillingen:

Alex Heick – Konservative

Troells Melgaard – Utterslev Mose Naturplejelaug

Ditte Danielsen – Global Kidz

Henrik Possin Müller – SF

Ditte Strecker – Socialdemokratiet

Lennart Frandsen – Emdrup Grundejerforening

Tom Jørgensen – Agendaforeningen.

Pia Liske – Almene Boliger Ryparken

Kristoffer Bøgelund – Liberal Alliance

Merete Pedersen – Almene Boliger AAB afd. 32.

Ulla Jørholt – Vejlauget Firkløvret

Undlod

Jonas Zimsen – Enhedslisten

Indstillingen blev forkastet.

 

Ansøgning nr. 16 – Noter fra Fælledparken - fortsat

Bevilling på 20.550 kr. blev sat til afstemning:

Følgende stemte for:

Trine Schaltz – FAKTI

Per Vandrup – KFUM Spejderne Lundehus

Dan Kreutzfeldt – Radikale Venstre

Alex Heick – Konservative

Jonas Zimsen – Enhedslisten

Ditte Danielsen – Global Kidz

Henrik Possin Müller – SF

Ditte Strecker – Socialdemokratiet

Lennart Frandsen – Emdrup Grundejerforening

Tom Jørgensen – Agendaforeningen.

Pia Liske – Almene Boliger Ryparken

Merete Pedersen – Almene Boliger AAB afd. 32.

Ulla Jørholt – Vejlauget Firkløvret

Følgende stemte imod bevillingen:

Kristoffer Bøgelund – Liberal Alliance

Undlod

Troells Melgaard – Utterslev Mose Naturplejelaug

 

Bevillingen på 20.550 kr. til ansøgning 16 – Noter fra Fælledparken blev godkendt.

 

Ansøgning nr. 17 (eftersendt til lokaludvalget) – Two steps forward and one step back – med et ansøgt beløb på: 20.000 kr. blev godkendt uden afstemning.

 

Til top