Mødedato: 11.12.2018, kl. 18:00
Mødested: Sundholmsvej 8

Beslutning: udpegning til parkbrugeråd Englandsparken

Indstilling

Formanden for Amager Vest Lokaludvalg indstiller, at lokaludvalget udpeger et medlem (og evt. en suppleant) til Parkbrugerrådet for Sundbyvesterparken.

Problemstilling

Amager Vest Lokaludvalg inviteres hermed til at indtræde i Parkbrugerrådet for Sundbyvesterparken (også kaldet Englandsparken), i forbindelse med udarbejdelsen af udviklingsplanen for parken. Frist for tilbagemelding er 2. januar 2019.

Sundbyvesterparken er fredet i henhold til Naturfredningslovens bestemmelser, og det er derfor et krav, at der udarbejdes en udviklingsplan for parken. I forbindelse med dette arbejde ønsker Københavns Kommune at danne et parkbrugerråd, som kan bidrage til arbejdet med gode idéer og konstruktiv kritik. Parkbrugerrådet sammensættes bl.a. af høringsberettigede organisationer (i henhold til fredningen), Københavns Kommunes Grønne Råd, lokaludvalg og andre, der repræsenterer parkens faste brugere.

Formålet med udviklingsplanen er at sætte rammerne for den fremtidige udvikling af parkerne, samt at fastlægge retningslinjerne for parkernes drift. Forslag til nye tiltag og ændringer af parkerne skal således fremgå af udviklingsplanen for at kunne realiseres.   

Parkbrugerrådet afholder i alt 2 møder. Det første møde afholdes torsdag d. 24. januar 2019 kl. 17.00, og det andet møde forventes afholdt primo april 2019. Møderne vil have en varighed på ca. 3 timer, med begyndelse kl. 17.00, og der vil være forplejning ved møderne. Møderne vil blive afholdt på Islands Brygge 37.

Der kan kun deltage én repræsentant fra hver organisation pr. møde. Lokaludvalget kan også udpege en suppleant, som kan deltage, hvis den egentlige repræsentant bliver forhindret.

Løsning

At lokaludvalget udpeger et medlem (og evt. en suppleant) til Parkbrugerrådet for Sundbyvesterparken

Økonomi

Indstillingen har ingen økonomiske konsekvenser.

Videre proces

 

Beslutning

Det blev besluttet, at Robert Nielsen udpeges som medlem af parkbrugerrådet og Hanne Schmidt som suppleant.
Til top