Mødedato: 17.01.2017, kl. 19:00
Mødested: Plejecenter Fælledgården, Drejøgade 3, 2100 Kbh. Ø

Supplerende høring om Østre Gasværk Kvarteret

Se alle bilag

Indstilling

Formanden indstiller til Østerbro Lokaludvalget,

1.at lokaludvalget meddeler forvaltningen, at lokaludvalget ikke har yderligere kommentarer til forslaget end de allrede indsendte høringssvar.

Problemstilling

Østerbro Lokaludvalg er af Teknik- og Miljøforvaltningen blevet gjort opmærksom på, at der i forlængelse af de indkomne høringssvar til den offentlige høring om lokalplanforslaget for Østre Gasværk Kvarteret er kommet en ændring til planforslaget som betyder, at det skal sendes i supplerende høring.

Forslaget er sat i høring via høringsportalen Bliv Hørt! fra 23. december til 13. januar 2017. Lokaludvalget har dog fået udsættelse til den 20. januar til afgivelse af et eventuelt høringssvar.

Der er i følge forvaltningen kommet 2 ændringer til det oprindelige forslag:

1. der indføjes i forslagets § 5 , at ledningsejere skal godkende eventuel bebyggelse eller nedramning af spuns i servitutbæltet.

2. ændring i § 6 om bestemmelser for tagarealet i byggefelt E.

 

Løsning

Lokaludvalgets sekretariat har udsendt høringsmaterialet til alle lokaludvalgsmedlemmer pr. 3. januar for at indhente eventuelle input til et høringssvar. Der pt. ikke modtaget input.

Formanden foreslår derfor, at det meddeles forvaltningen, at lokaludvalget ikke har kommentarer til ændringen af forslaget.

 

Beslutning

Bo Sandberg stillede ændringsforslag om at afsende et høringssvar, hvor man opfordrer forvaltningen til at se muligheden for at undersøge om planen for grunden vil kunne "spejlvendes", således at boligbebyggelsen i stedet kunne ligges nærmest banen i stedet for som den nuværende plan på den vestlige side af grunden.

1. Lokaludvalget stemte om ændringsforslaget om at afsende høringssvar.

For: 10

Imod: 3 stemmer

Undlod: 5 stemmer

Lokaludvalget godkendte ændringsforslaget og besluttede at afsende høringssvar.

Til top