Mødedato: 25.06.2015, kl. 17:30
Mødested: Udskolingen, Heimdalsgade 29-33

Proces vedrørende KTK-grundens fremtid

Indstilling og beslutning

Formanden indstiller til Nørrebro Lokaludvalg
  1. at Lokaludvalget nedsætter en ad hoc-gruppe, som skal igangsætte en proces omkring KTK-grundens fremtid.   

Problemstilling

Status i forhold til KTK-grunden/Ragnhildgade fremtid er som følger:

Alle lejere er pt. på grunden midlertidigt. De lejekontrakter, der er med Kommunen, ophører 31.12.2015 - og lejere skal senest på den dato fraflytte matriklen. 

Der ligger en lokalplan med tilladelse til bolig og serviceerhverv for hele grunden.
Det bliver ikke Kommunen, der bygger boliger mm. på grunden, men planen er, at grunden næste år sættes til salg (der er pt. ikke sat gang i salgsprocessen).
 
Man kan sige, at der er politisk opmærksomhed på grunden. Men der er endnu ikke nogen politikere, der har meldt noget ud om foreningernes eller grundens fremtid.
  
Lokaludvalget har i tidligere høringssvar givet udtrykt for, at man ønsker, at området kommer under kreative zoner - og dermed giver mulighed for at området kan fortsætte i dets nuværende form.

Lokaludvalget nedsætter derfor en ad hoc-gruppe, der sammen med Sekretariatet, planlægger en proces for hvor, hvordan og hvornår man kan inddrage foreningerne, brugerne af grunden, Kommunen samt politikerne på Rådhuset med flere. Hensigten med forløbet er, at få afklaret grundens fremtid samt få sat den på den politiske dagsorden dels under Budgetforhandlingerne og dels inden lejeaftalerne udløber.

Løsning

  1. Lokaludvalget nedsætter en ad hoc-gruppe, som skal igangsætte en proces omkring KTK-grundens fremtid.   

Beslutning

Lokaludvalget nedsatte en ad-hoc gruppe bestående af Mogens Petersen, Lars Vestergaard og Anoir Hassouni, som skal igangsætte en proces omkring KTK-grundens fremtid.
Til top