Mødedato: 26.03.2015, kl. 17:30
Mødested: Borgerrepræsentationens mødesal

Sundheds- og Omsorgsudvalgets studietur til Canada april 2015

Se alle bilag

Indstilling og beslutning

Det indstilles,

  1. at Borgerrepræsentationen anmoder de i bilag 1 nævnte medlemmer af Borgerrepræsentationen om at tage på studietur til Canada i perioden 19. april 2015 til 25. april 2015,
  2. at Borgerrepræsentationen beslutter at yde erstatning for dokumenteret tabt arbejdsfortjeneste til de medlemmer, som har valgt denne ordning,
  3. at udgifterne for medlemmernes deltagelse i studieturen afholdes inden for Sundheds- og Omsorgsudvalgets budgetramme.

(Sundheds- og Omsorgsborgmesteren)

Problemstilling

Det er en forudsætning for udgiftsgodtgørelse og eventuel udbetaling for dokumenteret tabt arbejdsfortjeneste, at Borgerrepræsentationen anmoder de i bilag 1 nævnte medlemmer af Borgerrepræsentationen om at deltage i Sundheds- og Omsorgsudvalgets studietur til Canada og samtidig godkender, at der kan udbetales erstatning for dokumenteret tabt arbejdsfortjeneste, jf. lov om kommunernes styrelse § 16, stk. 5 og stk. 10 samt Borgerrepræsentationens beslutning af 6. februar 2014 (2014-0012517). Erstatning for dokumenteret tabt arbejdsfortjeneste kan kun udbetales til de medlemmer, som har valgt denne ordning.

Løsning

Sundheds- og Omsorgsforvaltningen arrangerer i april 2015 en studietur til Canada for Sundheds- og Omsorgsudvalgets medlemmer.  

Formålet med studieturen er at give medlemmerne inspiration til gode sundhedstilbud for Københavns borgere, blandt andet i forhold til velfærdsteknologi for ældre og kronikere, rehabilitering samt organiseringen af nære sundhedstilbud.

Det indstilles på den baggrund, at Borgerrepræsentationen anmoder de i bilag 1 nævnte medlemmer af Borgerrepræsentationen om at deltage i studieturen og samtidig godkender, at der kan udbetales erstatning for dokumenteret tabt arbejdsfortjeneste, jf. lov om kommunernes styrelse § 16, stk. 5 og stk. 10.

Økonomi

Udgifterne for Sundheds- og Omsorgsudvalgets studietur til Canada den 19. april 2015 til 25. april 2015 afholdes inden for Sundheds- og Omsorgsudvalgets budgetramme.

Det bemærkes, at Sundheds- og Omsorgsudvalget den 19. marts 2015 har godkendt en budgetramme på kr. 350.000,- for studieturen.



Ninna Thomsen

Beslutning

 

Borgerrepræsentationens beslutning i mødet den 26. marts 2015

Indstillingen blev godkendt uden afstemning.

 

 

 

Til top