Mødedato: 12.03.2015, kl. 18:30
Mødested: Det grønlandske Hus, Løvstræde 6

Udpegning af medlem til bestyrelsen for Miljøpunkt Indre By-Christianshavn

Se alle bilag
Indre By Lokaludvalg skal udpege en repræsentant til bestyrelsen for Fonden Agendacenter Indre By-Christianshavn, til daglig kaldet Miljøpunkt Indre By-Christianshavn.

Indstilling og beslutning

Formanden indstiller, 
  1. at Indre By Lokaludvalg udpeger en repræsentant til bestyrelsen for Fonden Agendacenter Indre By-Christianshavn, til daglig kaldet Miljøpunkt Indre By-Christianshavn, for perioden frem til januar 2017, samt et køns-alternativ. Repræsentanten og køns-alternativet skal være medlem af lokaludvalget. Valget skal bekræftes af Borgerrepræsentationen.

Problemstilling

Ifølge Fonden Agendacenter Indre By-Christianshavns gældende vedtægter har Indre By Lokaludvalg en repræsentant i Miljøpunkt Indre By-Christianshavns bestyrelse. Lokaludvalget udpegede i sit møde den 13. januar 2013 Bent Lohmann til bestyrelsen for perioden frem til januar 2015. 

I mødet den 19. februar 2015 udsatte lokaludvalget udpegningen.

Løsning

Lokaludvalget udpeger en repræsentant til bestyrelsen for perioden frem til januar 2017 samt et køns-alternativ. De skal være medlem af lokaludvalget.

I tilfælde af flere kandidater foretages valget ved skriftlig afstemning. Valget skal bekræftes af Borgerrepræsentationen.

Økonomi

Medlemmerne af bestyrelsen modtager ikke vederlag for bestyrelseshvervet.

Videre proces

Sekretariatet sender lokaludvalgets beslutning til Økonomiforvaltningen, der sørger for en indstilling til Borgerrepræsentationen med lokaludvalgets indstilling inkl. køns-alternativet.

Når Borgerrepræsentationen har truffet en beslutning, meddeler sekretariatet beslutningen til formanden for Fonden Agendacenter indre By-Christianshavn. 

Lokaludvalgets repræsentant i bestyrelsen orienterer med jævne mellemrum lokaludvalget om aktiviteterne.

Beslutning

Drøftet.
Sagen genoptages i lokaludvalgets møde den 9. april 2015.
Til top