Mødedato: 26.02.2015, kl. 18:30
Mødested: Mødesalen i Kvarterhuset, Jemtelandgade 3

Beslutning vedr. forårsseminar 2015

Indstilling og beslutning

Formanden indstiller,

1) At Amager Øst Lokaludvalg beslutter at weekendseminaret den 18-19 april kun gennemføres, hvis der er minimum 20 tilmeldinger ved fristens udløb den 1. marts.

2) At det planlagte weekendseminar, hvis det aflyses,  erstattes af et dagsseminar i bydelen enten den 18 eller 19 april.  

Problemstilling

Amager Øst Lokaludvalg besluttede i december 2014 at afholde et weekendseminar med overnatning fra den 18-19 april. Sekretariatet har i begyndelsen af januar sendt invitationen ud med en frist for tilbagemelding den 1.3.2015.

Pr. 18. februar er der 11 medlemmer og 3 suppleanter, der har tilmeldt sig seminaret. På den baggrund har sekretariatet og tovholdergruppen drøftet, hvorvidt det giver mening at afholde et weekendseminar, såfremt der ikke er bred opbakning til dette.

Løsning

Sekretariatet og tovholderkredsen forslår, at weekendseminaret aflyses, såfremt der ved tilmeldingsfristens udløb den 1. marts ikke er minimum 20 tilmeldte. Det foreslås at det planlagte weekendseminar i stedet erstattes af et dagsseminar i bydelen enten den 18 eller den 19 april.

Beslutning

Amager Øst Lokaludvalg drøftede sagen.

Amager Øst Lokaludvalg besluttede at undlade at afholde weekendseminar såfremt der ved tilmeldingsfristens udløb den 1. marts er under 20 tilmeldinger til arrangementet.

I tilfælde af aflysning af weekendseminar afholdes i stedet et endagsseminar i bydelen lørdag den. 18. april.
Til top