10. Lokalpuljen (2021-0150419)

Sagsfremstilling

Indstilling

Formanden indstiller,

1) at Valby Lokaludvalg vedtager at overføre yderligere 100.000 kr. til Kulturdagepuljen.

2) at Valby Lokaludvalg drøfter og vedtager støtte fra Lokalpuljen.

Problemstilling

Valby Lokaludvalg har modtaget 19 ansøgninger til Lokalpuljen.

Ansøgning 1-9 vedrører Kulturdagepuljen.

Ansøgning 10-19 vedrører Lokalpuljen.

 

1) Peter Kjær - Bossa Nova hygge i Valby (Kulturdage).

2) Trut Brass Band - Alsangs arrangement på Tingstedet (Kulturdage).

3) Teater V - Kulturdage og jubilæumsfest (Kulturdage).

4) Kultur V - Fremtidens Toftegårds Plads (Kulturdage).

5) Sketchy Monday - Sketchy Monday open session (Kulturdage).

6) Mogens Petersen, ØgleGølgerne - Gøgler og artistcirkus til Valby Kulturdag (Kulturdage).

7) TH Bar ApS/ Nima Alijani - Valby Kulturdage/Musikscene 2021 (Kulturdage).

8) Louise Dubiel - Louise Dubiel Trio Koncert (Kulturdage).

9) Katja Gade - Lyden af Valby (Kulturdage).

 

10) Den boligsociale helhedsplan, Mit Kvarter og Lykkebo Skole - GÅBUS på Lykkebo Skole.

11) Mit Kvarter og Områdefornyelsen i Folehavekvarteret - Brug din stemme i Valby.

12) Mit Kvarter og Løb mellem husene sekretariatet - Løb mellem husene 2021.

13) Vigerslev Bibliotek, Mit Kvarter og Områdefornyelsen Folehaven - EM på Pladsen.

14) Foreningen Street Society - Street EM 2021 for Valbys Ungdom.

15) S/I Hafnia-Hallen - Valby fodboldfest – i to dele.

16) Kulbaneparkens Venner - Videreudvikling af hjemmesiden ”Kulbaneparken.dk”.

17) Jacoba Niepoort - Portrætter fra Sydhavnen.

18) Ålholm Skole - Piraterne.

19) Ren By Valby - Ren By Valby – skrald er skod i miljøet.

 

Kort beskrivelse af ansøgningerne:

1) Peter Kjær - Bossa Nova hygge i Valby (Kulturdage).

Hos Peter Kjær, byder op til en eftermiddag med hyggelig Bossa Nova musik. Da kulturdagene i år er spredt lidt ud, vil bandet Bossa Nova Club, stå ude på fortovet og skabe glæde og hygge, på den første del af Valby Langgade. Sammen med musikken, vil der være lidt smagsprøver fra sortimentet fra Hos Peter Kjær.

Dato for afholdelse: 3. september 2021 (3x45 min.)

Budget: 10.000 kr.

Ansøgt: 10.000 kr.

Puljeudvalget indstiller, at der gives afslag. Afslaget gives på baggrund i prioritering af puljemidler til de aktiviteter der foregår inden for aktivitetszonerne.

 

2) Trut Brass Band - Alsangs arrangement på Tingstedet (Kulturdage).

Vi ønsker at lave et Alsangs arrangement i forbindelse med Valby Kulturdage, hvor alle Valbyborgere, høj og lav, tyk og tynd, voksen eller barn, kan komme og synge med på de udvalgte sange fra den danske sangskat, under ledelse af BUBBER.

Dato for afholdelse: 3. september 2021.

Budget: 12.500 kr.

Ansøgt: 12.500 kr.

Puljeudvalget indstiller, at der gives støtte på 12.500 kr.

 

3) Teater V - Kulturdage og jubilæumsfest (Kulturdage).

Teater V vil i samarbejde med diverse kunstnere skabe underholdende kulturelle aktiviteter for Valbys borgere i Prøvehallen - og på Porcelænstorvet - under kulturdagene - og på den måde gøre vores til at sørge for at den del af Valby også bliver en stærk kulturbåret base - der ikke blive glemt i den større fokusering imod Toftegårds Plads – midt i det hele … og så det ikke er Spinderiet´s tivolificering der løber med opmærksomheden! Vores programpunkter er ikke på plads endnu – men planen er at vi har op til tre forskellige scener i spil – og/men afhænger selvfølgelig også af finansiering – men ja; det er på tide at Teater V byder mere ind og tager større ansvar også for at være en del af Kulturdagene.

Dato for afholdelse: 3.-4. september 2021.

Budget: 110.000 kr.

Ansøgt: 75.000 kr.

Puljeudvalget indstiller, at der gives støtte på 75.000 kr.

 

4) Kultur V - Fremtidens Toftegårds Plads (Kulturdage).

I fællesskab med lokale aktører skaber vi fremtidens Toftegårds Plads og bringer det nye bibliotek til live, før det er bygget. Dét, der normalt finder sted indeni Valby Kulturhus, rykker for en dag ud på pladsen. CPH FabLab omstøber kasseret plastik til nøgleringe og Materialecentralen reparerer og upcycler brugte klude. Keramikværkstedet laver ’raku’, en brændingsteknik, hvor keramik forkulles i mobile ovne – her kan du lave en unik skål eller et krus. Zone2 tilbyder krea-workshop for børn og barnlige sjæle med genbrugsmaterialer og limpistoler – her kan du skabe dit eget kunstværk. Valby Bibliotek udstiller bøger (og låner dem ud, naturligvis) på det imaginære bibliotek og præsenterer et udpluk af bibliotekets typiske aktiviteter. Sammen med Kraftwerket bygger CPH Fablab et udsnit af trappen, der skal lede op til det nye bibliotek. Trappen vil fungere både som tribune og installation. En lille scene byder på mindre optrædener - fx en lille koncert eller danseopvisning.

Dato for afholdelse: 4. september kl. 10-16.

Budget: 45.900 kr.

Ansøgt: 35.900 kr.

Puljeudvalget indstiller, at der gives støtte på 35.900 kr.

 

5) Sketchy Monday - Sketchy Monday open session (Kulturdage).

In Sketchy Monday nobody is teaching anybody, but everyone is welcome to seek feedback, tips, recommandations and help. Our community includes professional illustrators, graphic designers, painters and street artists as well as students, hobby artists and people that only draw once a week or every second week, but enjoy doing it in good company.

We often share an interest in art, graphic design, cinema, anime, tv series, video games and more. And these are often the topics over the Sketchy Monday table. It’s not just a place to draw and drink coffee, often it turns into a network space, where people meet peers and possible collaborators, or partners for future projects.

At Valby Kulturdage we will have a regular Sketchy Monday open table, with coffee, snacks and materials for our guests, while some of the artists from the community will be showing their skills with a live painting session.

Dato for afholdelse: 3. og 4. september 2021.

Budget: 6.633 kr.

Ansøgt: 5.133 kr.

Puljeudvalget indstiller, at der gives støtte på 5.133 kr.

 

6) Mogens Petersen, ØgleGølgerne - Gøgler og artistcirkus til Valby Kulturdag (Kulturdage).

Danmark lukkede ned d.17. marts og Altanunderholdning opstod og spillede første gang den 18. marts 2020 i en baggård på Nørrebro. Dagen efter var vi på den igen og denne gang i selskab med TV 2 (se klip på vores Facebook side) Vi opstod i erkendelse af at vi, samt alle andre scenekunstnere ikke ville se vores publikum i lang tid og at publikum ikke ville møde os.

Vores formål var derfor at bryde denne adskillelse, under de givende forhold og til fælles glæde. Vi repræsenter hver for sig gøglet artisteriet sangen og musikken.

I dag laver vi forestillingen fordi den er anderledes qua vores forskellige specialer og fordi den er god. Vi kan tilpasse os sted, samt længden på vores optræden, så det passer bedst i forhold til jeres arrangement.

Formålet er i dag som dengang fælles glæde. Forestillingen som her er den oprindelige besætning er en hyldest til livet.

Dato for afholdelse: 3. og 4. september 2021.

Budget: 42.500 kr.

Ansøgt: 31.000 kr.

Puljeudvalget indstiller, at der gives støtte på 31.000 kr.

 

7) TH Bar ApS/ Nima Alijani - Valby Kulturdage/Musikscene 2021 (Kulturdage).

TH Bar har i år ansvaret for musikscenen og vi ligger op til et godt musikprogram. Vi er i kontakt med flere kunster og glæder os til at præsentere dem løbende. TH Bars musik-bingo står også på programmet og blev taget godt imod af lokalbefolkningen i 2019.

Dato for afholdelse: 3. og 4. september 2021.

Budget: 115.000 kr.

Ansøgt: 35.000 kr.

Puljeudvalget indstiller, at der gives støtte på 35.000 kr.

 

8) Louise Dubiel - Louise Dubiel Trio Koncert (Kulturdage).

Louise Dubiel er en original lokal pop-musiker. Hun har boet i Valby i 15 år og spillet til Kulturdage og i Spinderiet flere gange før. Hun er mest kendt for sangen ”Forpulet Perfekt” fra 2010, hvor hun synger om den ”Søde søde Jacob.” Derudover har hun deltaget i Dansk Melodi Grand Prix, samt forskellige tv shows som bl.a. Talent og LIVE. Hendes sange er iørefaldende syng-med-pop med intelligente, nede på jorden tekster. Hun optræder med guitarist og cajon og skaber en fed stemning hvor publikum også bliver hørt.

Dato for afholdelse: 3. eller 4. september 2021.

Budget: 8.000 kr.

Ansøgt: 8.000 kr.

Puljeudvalget indstiller, at der gives støtte på 8.000 kr.

 

9) Katja Gade - Lyden af Valby (Kulturdage).

Lyden af Valby – Er et projekt der gennem en koncert med musik skal sætte spot på Valby fra sin bedste side. Byen i byen med caféliv og musik og sin egen nerve. Tanken er at der forud for dagen interviewes Valbyborgere omkring musik der gør dem glad og minder. Ordene gengives før og efter en god blanding af Rock, glad dansemusik og syng med sange om livet og kærligheden. Repertoire fra 60’erne og frem. Alle de kendte radiohits fra Gasolin til Blondie og Summer of 69 til Amy Winehouse.

Dato for afholdelse: 3. eller 4. september 2021.

Budget: 16.000-23.000 kr.

Ansøgt: 8.000-15.000 kr.

Puljeudvalget indstiller, at der gives støtte på 10.000 kr.

 

10) Den boligsociale helhedsplan, Mit Kvarter og Lykkebo Skole - GÅBUS på Lykkebo Skole.

Gå-bus er i alt sin enkelthed, et alternativ til andre transportmidler, når indskolingseleverne på Lykkebo Skole skal i skole om morgenen. Dette er et samarbejde mellem Lykkebo Skole og den boligsociale helhedsplan, Mit Kvarter.

Gå-bussen gør ophold ved hvert stoppested, på bestemte tidspunkter, og forældrene til ind- og udskolingseleverne er informeret herom. Chaufførerne har tydelige veste på med gå-bus-logo, så de andre elever, forældre og andre i lokalområdet kan genkende dem.

Eleverne skal selv være med til at designe og lave stoppestederne. Dette skal være en del af håndværk og design-fag på skolen. Selve logoet og navn skal også designes af eleverne. Alle eleverne på årgangen er på den måde med i projektet.

Chaufførerne deltager på gå-bus-uddannelsen som indeholder flere opkvalificeringsfor-løb, herunder førstehjælp, børnepasseruddannelsen og fritidsjobværksted. Målet er at de unge får et givtigt ordinært fritidsjob efter endt projektperiode.

Dato for afholdelse: Maj/juni 2021-juni 2022.

Budget: 62.860 kr.

Ansøgt: 35.000 kr.

Puljeudvalget indstiller, at der gives støtte på 35.000 kr.

 

11) Mit Kvarter og Områdefornyelsen i Folehavekvarteret - Brug din stemme i Valby.

Deltagelse i den demokratiske proces er en vigtig indikator for medborgerskab – hvis man får mulighed for at engagere sig i samfundet, er der mindre chance for, at man vælger en kriminel karriere eller mod-borgerskab. Desværre viser tallene også, at deltagelse i den politiske proces – både beboerpolitisk og samfundspolitisk – halter gevaldigt i de almene boligområder.

Der afholdes kommunalvalg i 2021, og det giver en unik mulighed for at interessere både unge og andre udsatte målgrupper i den politiske proces og dermed forhåbentlig kickstarte deres demokratiske dannelse. Samtidigt hjælper aktiviteten deltagerne med at tilslutte sig et nyt positivt fællesskab ved at øge deres deltagelse i den (beboer)politiske proces.

Igennem en veludtænkt og målrettet kommunikationsindsats, der indeholder både visuelle midler (bl.a. film), brug af sociale medier, og mere traditionelle workshops og oplysningskampagner om valget, skal valgdeltagelsen blandt Valbys mest socialt udsatte øges, så alle får mulighed for at bruge deres stemme.

Dato for afholdelse: Juli-november 2021.

Budget: 40.000 kr.+ lønudgifter

Ansøgt: 40.000 kr.

Puljeudvalget indstiller, at der gives støtte på 10.000 kr. til workshops.

For så vidt angår film, skal det undersøges, om støtte til oplysnings-film, kan opnås andre steder. Såfremt der fortsat er behov for film, kan der søges igen til august 2021.

 

12) Mit Kvarter og Løb mellem husene sekretariatet - Løb mellem husene 2021.

Løb Mellem Husene er et klassisk løb med en twist. Løberuterne går nemlig igennem forskellige almene boligområder i Danmark, som man måske ikke kender, men som helt sikkert er et besøg værd. I år går løbet gennem Gellerupområdet i Århus samt Valby og Sydhavnen i København. Begge løb afsluttes med en folkefest med mad og drikke.

Løb Mellem Husene blev for første gang afholdt i juni 2019 med stor succes. Her løb ca. 300 mennesker igennem flere af KAB-fællesskabets boligafdelinger i Valby og Sydhavnen. 

Målet er med tiden at udbrede konceptet til at blive en stor national begivenhed bestående af mange lokale Løb Mellem Husene, der hvert år afholdes på samme dag i almene boligafdelinger over hele Danmark.

Vi ønsker at skabe en åben og aktiv begivenhed, hvor lokale fællesskaber og fysisk sundhed i landets almene boligområder er i centrum.

Dato for afholdelse: 18. september 2021.

Budget: 159.238 kr.

Ansøgt: 50.000 kr.

Puljeudvalget indstiller, at der gives støtte på 50.000 kr.

 

13) Vigerslev Bibliotek, Mit Kvarter og Områdefornyelsen Folehaven - EM på Pladsen.

Mange af de projekter og aktiviteter, som har ligget i dvale i kvarteret under Corona, skal sparkes i gang med et brag af en EM-fest. Selvom visning af EM-kampe på storskærm bliver omdrejningspunktet for projektet, skal det kombineres med at væld af forskelligartede aktiviteter, der alle sammen har det fællesskabsopbyggende som overskrift. At mødes og se sport sammen kan være afsæt for en hel masse andet, der fanger børn og unge såvel som gamle. Vi har lavet aftaler med lokale foreninger, som deltager med aktiviteter for børn i løbet af dagen, Madskolen laver mad til fællesspisninger, Klubben deltager med personale, Lommepengejobbere hjælper med PR og Ungeværterne er værter og hjælper løbende til. Hvis restriktionerne tillader det, rykker vi også fællessang ud til en af visningerne.

Dato for afholdelse: Juni-juli 2021.

Budget: 55.000 kr.

Ansøgt: 20.000 kr.

Puljeudvalget indstiller, at der gives afslag på baggrund af det økonomiske råderum.

 

14) Foreningen Street Society - Street EM 2021 for Valbys Ungdom.

I forbindelse med EM slutrundens ”fodboldfeber” ønsker Street Society at lancere konceptet ”Street EM” for børn og unge i Valby. Street Society vil iværksætte en ”street futsal” (5vs5) turnering, som vil foregå over 4 events fordelt på 4 uger: 3 kvalifikationsrunder og et finalestævne. Vi har via vores fast ugentligt tilbud i Hafnia Hallen allerede et indgående kendskab til områdets ungdom og de lokale streetfodbold entusiaster. Tanken bag afvikling af ”Street EM” er at videreføre og skabe sunde værdier, netop ved at tilføre målgruppen en fornemmelse af en international stemning i en sport kontekst: professionalisme, konkurrence, fairplay, mangfoldighed, respekt, fællesskab m.m. Street Society vil udnytte sportens tiltrækningsevne ved at skabe en positiv atmosfære og uforglemmelig fodboldoplevelse på asfalten. Et af de andre målsætninger i projektet er at fremme de unges deltagelse i aktiviteter, i håb om at skabe både sunde relationer og venskaber på kryds og tværs blandt målgrupperne I Valby. På samme måde er det vigtigt for Street Society at skabe en tryg gadeidrætsplatform, hvor lokale børn og unge kan frit deltage i tilbuddet. Det er lige så vigtigt for projektet at Street Society skaber relationer til områdets institutions- og klubløse unge og styrke lokalsamfundets (børn og unge) deltagelse i idræt. Yderligere så vil Street Society styrke og videreudvikle det lokale socialt arbejde der kontinuerligt foregår i nabolaget. Street Society vil etablere en sammenhængende socialforebyggende indsats, og med tiden udvikle en forældrekontakt med fokus på at fremme foreningsdeltagelse. Street Society har indgået en partnerskabsaftale med F.C. København hvor vi samarbejder på forskellige parametre: CSR, foreningsdeltagelse blandt børn og unge, social trivsel, camps, workshops m.m.

Dato for afholdelse: Mandage i uge 24-27 (juni-juli 2021).

Budget: 53.200 kr.

Ansøgt: 49.600 kr.

Puljeudvalget indstiller, at der gives støtte på 25.000 kr.

Den nedsatte støtte gives på baggrund af prioritering af det økonomiske råderum.

 

15) S/I Hafnia-Hallen - Valby fodboldfest – i to dele.

EM i fodbold er rammer København i juni. Hafnia-Hallen åbner i stedet hallen for de mange hungrende lokale fodboldfans og fodboldinteresserede, der inviteres til årets bedste fodboldfest i Valby.

Hallen vil være indrettet med mange forskellige former aktiviteter, så der er noget for enhver smag. Der vil både være små fodboldbaner, bordfodbold, fodtennis og en fodbold-funzone, så bevægelsestrangen kan tilfredsstilles for børn og barnlige sjæle.

Projektet startes i gang med en åbent fodboldevent på Toftegårds Plads torsdag d. 10/6.

Dato for afholdelse: Juni-juli 2021.

Budget: 70.000 kr.

Ansøgt: 35.000 kr.

Puljeudvalget indstiller, at der gives støtte på 25.000 kr.

Den nedsatte støtte gives på baggrund af prioritering af det økonomiske råderum.

 

16) Kulbaneparkens Venner - Videreudvikling af hjemmesiden ”Kulbaneparken.dk”.

I takt med færdiggørelsen af Kulbaneparken er interessen for viden omkring faciliteter og muligheder stigende blandt alle brugere af de mange tilknyttede fællesskaber der er tilgængelige netop nu, men i lige så grad til nye der vil opstå i fremtiden.

Vi ønsker at komme ’ud over rampen’ og dermed være synlig for alle i kvarteret. I foreningens første leveår var Facebook vores primære digitale platform, men tilbagemeldinger fra kvarterets beboere var, at man ikke ønskede at være en del heraf og hermed være låst fast til et bestemt digitalt medie, hvorfor vi derefter oprettede en hjemmeside som en ny digital mulighed. Hjemmesiden er i princippet funktionsdygtig, men også svær at ’håndtere’ hvilket betyder, at den er personafhængig og meget tidskrævende at bruge som kommunikationskanal. For at blive en brugbar og optimal kanal for os som forening, men frem for alt for brugerne af siden, har vi behov for en professionel hjælp for at optimere siden. Efter en sondring af forskellige muligheder, fandt vi, at den forkromede løsning ville ligge i området 50.000 kr., mens en løsning som kunne danne et ’skelet’/ramme som ville sætte flere frivillige i stand til at kunne publicere indhold og begivenheder på hjemmesiden, ville kunne gennemføres med en beløbsramme på 12.000 kr.

Dato for afholdelse: Juni/juli 2021.

Budget: 17.000 kr.

Ansøgt: 12.000 kr.

Puljeudvalget indstiller, at der gives støtte på 12.000 kr.

 

17) Jacoba Niepoort - Portrætter fra Sydhavnen.

En større gruppe borgere fra Sydhavnen og Valby -området portrætteres på metrovæggen for anden gang, efter det tidligere værk er blevet overrendt med graffiti. Derefter vil Ny Ellebjerg station stå klar med nye værker allaround efter mange nye projekter over foråret. Borgere inddrages til fotoshoot, hvorefter kæmpe portrætter i nye farver males på væggen.

Dato for afholdelse: Ultimo juni 2021.

Budget: 45.500 kr.

Ansøgt: 20.500 kr.

Puljeudvalget indstiller, at der gives støtte på 20.000 kr.

Støtten gives under forudsætning af, at det dokumenteres, at Valbyborgere er inddraget i projektet.

 

18) Ålholm Skole - Piraterne.

Ålholm Skole søger 25.000 kr. af Valby Lokaludvalg som støtte til skolens teateropsætning af stykket med arbejdstitlen ”Pirater” Det er 13. år i træk, at skolen sætter et stort teaterstykke op, og vi har gennem årene oplevet en stigende bedre kontakt til bydelen og lokalsamfundet gennem projektet.

Teaterstykket er netop med til at sammenkæde forskellige institutioner i området, og samtidig kan vi profilere os selv som en god og synlig folkeskole i lokalsamfundet. Skolens 6.klasser arbejder med at opsætte teaterstykket, og al almindelig undervisning er sløjfet til fordel for dans, sang, kostume-syning, kulisseproduktion og skuespil. De sidste år har skolen haft stor succes med at invitere lokale børnehaver og beboere fra vores nabo-boligkompleks Valby Holm over på skolen for at se stykket. Det vil vi også gøre i år, hvis det på nogen måde kan lade sig gøre. Vi vil benytte os af de sociale medier, og åbne op for skolen i en ellers lukket tid, og projektet vil kunne følges tæt på både Skolens hjemmeside, Facebook og Instagram.

Dato for afholdelse: 15.-16. juni 2021.

Budget: 65.000 kr.

Ansøgt: 25.000 kr.

Puljeudvalget indstiller, at der gives støtte på 25.000 kr.

 

19) Ren By Valby - Ren By Valby – skrald er skod i miljøet.

Ren By Valby er en nyopstartet Facebook gruppe hvis formål er, at forskønne byen og reducere mængden af affald. Vi vil afholde 1 månedlig fast indsamlingsdag, hvor borgere kan mødes og samle affald sammen. Da affald stadigvæk er et kæmpe problem i miljøet og meget af det er plastik, som er til stor skade for dyrelivet, er der brug for et fællesskab som vores. Man skal ej heller underkende den betydning det har for os mennesker og vores livskvalitet, at vi kan færdes i et miljø uden affald. Vi opfordrer til at byens borgere ud over vores fællesindsats samler skrald når de kan og har tid og lyst. Vi udlåner derfor tænger til borgere, som gerne vil samle affald i hverdagene. Målet er også at inddrage virksomheder til at tage medansvar og her kommer vores klistermærke ind i billedet. Vi søger derfor om hjælp til at kunne gennemføre vores månedlige indsamlinger og til særlige indsatser. Udstyr er tungt at komme rundt med og vi har brug for at kunne transportere affald og andet rundt, derfor vil en ladcykel have stor betydning for at vi kan gennemføre vores aktiviteter. Uddeling af skodlommeaskebæger er også en del af vores forbyggende indsats til at reducere skod, som er verdens mest henkastede stykke affald i miljøet. Der er ladcykler i forskellige modeller og vi har set på en der kan klare mosten til at køre ud i al slags vejr.

Dato for afholdelse: 365 om året.

Budget: 40.000 kr.

Ansøgt: 40.000 kr.

Puljeudvalget indstiller, at der gives støtte på 40.000 kr.

Støtten gives under forudsætning af, at der indgås aftale om at cyklen overleveres til lignende projekter, hvis projektet ikke fortsættes ud over 2 år.

 

Løsning

Valby Lokaludvalg drøfter og vedtager støtte fra Lokalpuljen.

Økonomi

Tabellerne viser økonomien i puljerne, hvis de indstillede beløb bevilges, under forudsætning af vedtagelse af 1. at-punkt.

 

Pulje 2021

Disponeret per 8. juni  2021

Indstillet 8. juni 2021

Resterende pulje, hvis ansøgningerne imødekommes.

1.200.000 kr.

619.520 kr.

242.000 kr.

338.480 kr.

 

Kulturdagepulje 2021

Disponeret per 8. juni 2021

Indstillet 8. juni 2021

Resterende pulje, hvis ansøgningerne imødekommes.

300.000 kr.

6.000 kr.

212.533 kr.

87.467 kr.

 

 

 

 

 

 

Beslutning

ad. 1: Indstillingen blev godkendt

ad. 2: Indstillingerne blev godkendt med følgende bemærkninger:
Ansøgning fra Katja Gade imødekommes med den yderligere betingelse, at der inden 1. august ligger program/projektbeskrivelse, der kan godkendes af styregruppen for Valby Kulturdage.
Beslutningen om støtte til Løb Mellem husene blev sat til afstemning, med den tilføjelse, at der ikke kan forventes støtte på samme niveau de følgende år.
For dette stemte: Michael Fjeldsøe, Kirsten Henriksen, Morten Melchiors, Lene Buerup Andersen, Hanne Skovsgaard, Ejner Jensen, Henrik Palsmar, Emmanuelle Kortholm, Ingelise Holst, Lene Eiberg Becker, Niels Danhøj, Flemming Axelsen, Benjamin Friis, Fabrizio Macchi d'Ottone, Stefan Emkjær.
Imod stemte: Dorte Viborg.
Blankt stemte: Driss el Mekki, Tommy Jensen. 
Ansøgning fra Ren By Valby imødekommes med den ændring, at Valby Lokaludvalg vælger en ny modtager af cyklen, hvis Ren By Valby ophører indenfor 2 år.