Mødedato: 21.08.2014, kl. 19:00
Mødested: Biblioteket Rentemestervej

KORTLÆGNING AF BEBOERFOENINGER MED FLERE

Indstilling og beslutning

Formanden for Bispebjerg Lokaludvalg indstiller;
1. at Bispebjerg Lokaludvalg drøfter om der skal igangsættes et arbejde med hen-blik på, at få kortlagt og registreret flest mulige beboerforeninger, ejerforeninger, vejlaug med videre
2. at Bispebjerg Lokaludvalg får en kort orientering fra det første møde i Informa-tionsgruppen

Problemstilling

På lokaludvalgsmødet den 23. maj blev der nedsat en ”Informationsgruppe”. Den nedsatte Informationsgruppe mødtes den 13. august. Her drøftede gruppen lokaludvalgets nuværende informationsindsats herunder bydelsavis, pjecer, hjemmesider med mere. Der var enighed om umiddelbart, at igangsætte en styrket brug af de sociale medier. Nærmere orientering følger på mødet.

Gruppen diskuterede også et ønske om, at få kortlagt og indsamlet kontaktoplysninger fra flest mulige beboerforeninger, ejerforeninger, vejlaug med flere. Dette vil være et unikt arbejdsredskab ved f.eks. høringer, valg, ved mere generel dialog og i mange andre situa-tioner.

Områdeløftet er i gang med denne kortlægning i Fuglekvarteret. Informationsgruppen foreslår derfor at vi arbejder på at få kortlagt foreningerne i resten af bydelen.

I første omgang foreslår informationsgruppen, at de lokaludvalgsmedlemmer der har mu-lighed for det påtager sig arbejdet med denne kortlægning: Dette skal ske i samarbejde med sekretariatet, som står for tilrettelæggelsen af arbejdet.

Løsning
Lokaludvalget tilslutter sig forslaget.
De lokaludvalgsmedlemmer der ønsker at hjælpe til meddeler dette til sekretariatet.

Økonomi
Ingen økonomi forbundet med indstillingen.

Beslutning

Ad 1 & 2: Der var opbakning til, at der igangsættes et arbejde med, at kortlægge flest mulig boligforeninger i bydelen. Endvidere er der allerede igangsat informationsinitia-tiver med en mere aktiv brug af diverse digitale muligheder.
Informationsgruppen mødes næste gang onsdag den 24. september kl. 17.30 på sekreta-riatet.
Til top