Mødedato: 22.01.2015, kl. 15:00
Mødested: Rådhuset, 1. sal, værelse 87

Overførselssagen 2014-15

Se alle bilag
Kultur- og Fritidsudvalget orienteres om proces for overførselssagen, herunder processen for udvalgets henvisning af budgetnotater til overførselssagen.

Indstilling og beslutning

Kultur- og Fritidsforvaltningen indstiller, 

  1. at Kultur- og Fritidsudvalget tager processen for overførselssagen til efterretning herunder, at budgetnotater til overførselssagen løbende publiceres på en særlig hjemmeside for Kultur- og Fritidsudvalget.

Problemstilling

Frem til de politiske forhandlinger om overførselssagen i Københavns Kommune den 23.-27. marts 2015 kan Kultur- og Fritidsudvalget beslutte at henvise sager til overførselssagen. I udgangspunktet forhandles der i overførselssagen om uforbrugte midler fra det forudgående budgetår.

Løsning

Kultur- og Fritidsforvaltningen udarbejder budgetnotater på alle sager henvist til overførselssagen af Kultur- og Fritidsudvalget. I udgangspunktet kan udvalget henvise sager til overførselssagen i forbindelse med de planlagte udvalgsmøder – dvs. udvalgsmøderne den 22. januar og den 19. februar samt udvalgsmødet i forbindelse med budgetseminaret den 5.-6. marts 2015. I Bilag 1 findes en oversigt over de ønsker, der allerede er bestilt eller henvist til overførselssagen.

Bilag 2 indeholder en liste over budgetnotater, der indgik i forhandlingerne om Budget 2015, men hvor der ikke blev givet bevilling. Idet listen med budgetnotater fra Budget 2015 er omfangsrig, udarbejder forvaltningen alene opdaterede budgetnotater til de sager på listen, som udvalget træffer beslutning om at henvise til overførselssagen.

Da Kultur- og Fritidsudvalgets interne portal ikke kan tilgås af iPads mv., opretter Kultur- og Fritidsforvaltningen en særlig hjemmeside for Kultur- og Fritidsudvalgets budgetnotater til overførselssagen.

Hjemmesiden vil løbende blive opdateret med udvalgshenviste og bestilte budgetnotater. Hjemmesiden vil ligeledes løbende blive opdateret med oversigten over henviste budgetnotater.

Op til forhandlingerne vil forvaltningen derudover løbende sende budgetnotaterne til Kultur- og Fritidsudvalget pr. mail. Udvalget vil modtage mails med nye og opdaterede budgetnotater i takt med, at de bestilles og udarbejdes. 

Økonomi

Indstillingen har ingen økonomiske konsekvenser.

Videre proces

-
Carsten Haurum
                                                                                  /Susanne Hovgaard Heunicke

Beslutning

Kultur- og Fritidsudvalgets beslutning i mødet den 22. januar 2015:

Indstillingen blev godkendt.
Til top