Mødedato: 23.01.2014, kl. 18:30
Mødested: Kulturstationen Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4, 2720 Vanløse

Evaluering og regnskab af puljemidler 2013

Se alle bilag
Vanløse Lokaludvalg skal godkende evaluering af egne projekter og regnskab for puljemidler 2013, samt tage den kommende evaluering af lokaludvalget og arbejdsgrupper til efterretning.

Indstilling og beslutning

Formanden indstiller,
  1. at Vanløse Lokaludvalg godkender evaluering af egne projekter og regnskab for puljemidler 2013.
  2. at Vanløse Lokaludvalg tager orienteringen om evaluering af arbejdsgrupper og lokaludvalg til efterretning.

Problemstilling

Regnskab og evaluering af projekter 2013.
Vanløse Lokaludvalg har i 2013 haft et puljebudget på 1.487.000 kr. Puljemidlerne er blevet brugt til egne projekter og eksterne projekter, hvor borgere, foreninger m.fl. har ansøgt lokaludvalget om midler til projekter. Det endelige regnskab var ikke afsluttet ved udsendelse af dagsorden, men vil blive omdelt på mødet. Lokaludvalget skal godkende regnskabet.

Vedlagt dagsordnen er en opsummering af alle lokaludvalgets projekter i 2013. Lokaludvalgsmedlemmer og andre, der ønsker at se de fulde projektbeskrivelser og evalueringer, kan kontakte sekretariatet.

Evaluering af lokaludvalgets virke.
Lokaludvalgets faste arbejdsgrupper er blevet bedt om at lave en evaluering af deres arbejde, som kan drøftes på lokalduvalgsmødet i februar, det sidste møde i det nuværende lokaludvalg.

Sekretariatet har udarbejdet et kort elekronisk spørgeskema, som vil blive tilsendt alle medlemmer og suppleanter. Formålet med begge evalueringer er at hjælpe med, at gode erfaringer kan tages videre, og dårlige vaner ændres.

Løsning

Lokaludvalget tager orienteringen om evaluering af egne projekter til efterretning og godkender regnskab for puljemidler.

Lokaludvalget tager orienteringen om, at arbejdsgrupperne laver en evaluering af deres arbejde, og at alle lokaludvalgsmedlemmer og suppleanter får tilsendt et elektronisk spørgeskema, til efterretning.

Økonomi

Fremlægges på mødet.

Videre proces

Evaluering af lokalusvalgets virke drøftes på mødet 20. februar. Arbejdsgrupperne indsender deres skriftlige evaluering til Pernille senest 7. februar, og lokaludvalgsmedlemmer samt suppleanter har frist for besvarelse af elektronisk spørgeskema den 7. februar.
/Bent Christensen

Beslutning

Lokaludvalget godkendte evaluering af egne projekter og regnskab for puljemidler 2013.

Lokaludvalget tog orienteringen om evaluering af arbejdsgrupper og lokaludvalg til efterretning.

Til top