Mødedato: 17.06.2014, kl. 18:30
Mødested: Sundholmsvej 8

Ansøgning: Internationalt Søspejdertræf

Danske søspejdere søger støtte til gennemførsel af internationalt søspejderarrangement.

Indstilling og beslutning

Formanden for Amager Vest Lokaludvalg indstiller,
1) at lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til ansøgerne på baggrund af indstillingen fra arbejdsgruppen for kultur og fritid.

Problemstilling

På vegne af August Cruise søgte Malthe Stentoft den 26. maj 2014 om 29.500 kr. i støtte til afholdelse af et arrangement for søspejdere den 8. august 2014 på Islands Brygge ved Grundejerforeningen Havnestads areal. Der forventes 100 deltagende søspejdere, og derudover er alle forbipasserende og andre interesserede velkomne.

Det internationale søspejdertræf er en del af et kulturelt udvekslingsprojekt over seks dage mellem belgiske og danske søspejdere, hvor 35 belgiske søspejdere sejler til danmark på to polske søspejderskibe. Den 8. august ønsker ansøger at afholde et åbent arrangement, hvor alle interesserede kan komme om bord på søspejderskibene, afprøve søspejderfærdigheder ved aktiviteter på skibene og på land samt deltage i en fælles grillaften. Grundejerforeningen Havnestads areal er valgt som det mest hensigtsmæssige sted for arrangementet, fordi der er mulighed for, at skibene kan lægge til kaj, og der desuden er græsarealer til aktiviteterne og mange forbipasserende. 

Søspejderne bidrager selv med frivillig arbejdskraft, ligesom der er givet Erasmus-støtte til selve udvekslingsprojektet.
  

Løsning

Arbejdsgruppen for kultur og fritid behandlede ansøgningen på sit møde den 4. juni 2014 og har i den forbindelse stillet ansøger en række opklarende spørgsmål angående lokale samarbejdspartnere. Lokaludvalget bedes tage stilling til ansøgningen på baggrund af de samlede oplysninger.

Økonomi

Hvis lokaludvalget beslutter at bevilge det ansøgte beløb, bevilges det som underskudsgaranti fra lokaludvalgets puljemidler, område 3707. 
Beløb ekskl. moms: 29.500 kr.  

Beslutning

Ansøgningen kom til afstemning.

For støtte: Lars Rimfalk Jensen, Isak Korn, Margit Larsen, Per Klougart Mortensen, Niels Balling, Berit Bro, Lasse Vogel Andersen, Peter Howalt Andersen, Simon Holm Nielsen, Ulla Støvelbæk, Jann Kuusisaari, Erhardt Franzen, Kim Henriksen, Kresten Thomsen, Peter Hess-Nielsen, Robert Nielsen, Anders Bo Nielsen, André Just Vedgren, Berit Bro, Patrick Donovan.

Imod: 0
Blank: 0

Med stemmetallet: 19 - 0 - 0 vedtog lokaludvalget således at bevilge 29.500 kr. til projektet.
 
Til top