Mødedato: 30.04.2014, kl. 17:30
Mødested: ---

Miljøpunkt Nørrebros deltagelse i parkbrugerråd på Nørrebro

Indstilling og beslutning

Forkvinden indstiller til Nørrebro Lokaludvalg,
  1. at Lokaludvalget drøfter og træffer beslutning om opbakning til Miljøpunkt Nørrebros deltagelse i alle parkbrugerråd på Nørrebro.

Problemstilling

Miljøpunkt Nørrebro deltager allerede i parkbrugerråd for Amor- og Fredens Park på grund af indflydelsen fra de skybruds delplaner, der udarbejdes i 2014. Disse delplaner vil få indflydelse på planer for at ændre fredningen af disse 2 parker. 

Derfor men Miljøpunkt Nørrebro også at det er vigtigt at de deltager i arbejdet i parkbrugerrådet for Søerne. Københavns Kommune havde i sammensætningen af parkbrugerrådet for Søerne indstillet, at arbejdet med Søerne kunne varetages af Miljøpunkt Indre By, men hovedparten af de forandringer skybruds delplanerne kræver, kommer til at skulle foretages på Nørrebro siden og er vigtige i forhold til at løse skybruds problematikken på Nørrebro. 

Derfor er det vigtigt at Miljøpunkt Nørrebro deltager i det fremtidige arbejde med udviklingsplanerne og fredningsplanerne i parkbrugerrådet for Søerne.

Desuden vil der komme andre delområder, hvor udviklingsplanerne og fredningsplanerne skal implementeres i skybrudssammenhæng, disse udvalg ønsker Miljøpunktogså at blive repræsenteret i.

Bæredygtig bylivarbejdsgruppen har diskuteret sagen og arbejdsgruppen bakker op om Miljøpunkt Nørrebros deltagelse i alle parkbrugerråd på Nørrebro.

Løsning

Lokaludvalget drøfter og træffer beslutning om opbakning til Miljøpunkt Nørrebros deltagelse i alle parkbrugerråd på Nørrerbro.

Beslutning

Der var afstemning om indstillingen. For stemte: Anoir Hassouni, Erik Brandt, Flemming Jensen, Gitte Kristensen, Hans Mejlshede, Jette Ruth Nielsen, Jonas Jonsen, Karren Møller, Karina Bergman, Kim Christensen, Klaus Sønderup, Majeed Shadkam, Masti Jutka, Niels Clemmensen, Nis Jensen, Søren Gravesen-Hvass, Uzma Ahmed Andresen og Vagn Lauridsen. Imod stemte: Per Nielsen. Undlod at stemme: Sven Knudsen.  Indstillingen blev vedtaget og Lokaludvalget besluttede at bakke op om Miljøpunkt Nørrebros deltagelse i alle parkbrugerråd på Nørrebro. Mogens Petersen og Jens Villadsen deltog ikke i behandlingen af punktet, da de er inhabile.
Til top