Servicemedarbejdere til Den Sociale Hjemmepleje på Amager

Søg jobbet

Pleje
Fuldtid
Fastansættelse

Hos os er rengøringsopgaver sjældent 'bare' en rengøring – en stor del af arbejdet for alle vores medarbejder findes i den tætte relation. En arbejdsdag hos os foregår altid hjemme hos borgerne.

Derfor skal du vælge os
I Den Sociale Hjemmepleje gør vi os umage for at skabe en hverdag med mening for udsatte borger i alderen 18-65 år, som bor i egen bolig. De fleste af borgerne har psykiatriske udfordringer og/eller misbrugsudfordringer. Vi har en mindre gruppe borgere med somatiske udfordringer som Parkinson, ALS eller andre udfordringer motorisk/fysisk. Vores dagligdag er ofte uforudsigelig alt efter hvilken borgere, vi kommer hos, og hvordan den enkelte borger har det. Borgerne bestemmer selv i eget liv og derfor kan det enkelte hjem også være meget kaotisk, og det kan være svært at få lov til at hjælpe.

Dine kommende kollegaer
Du bliver en del af et stærkt hold af medarbejder med forskellige faglige profiler, fx. sygeplejersker, farmakonomer, social- og sundhedsassistenter samt social- og sundhedshjælpere. Vi anerkender og respekterer hinandens faglighed, viden og kompetencer, og vi værdsætter alle et trygt og godt arbejdsmiljø og løfter i flok.

Vi lægger vægt på det sociale med hyggelige arrangementer om sommeren og til jul. Derudover kan du glæde dig til godt humør og imødekommende kollegaer, der alle bidrager til det gode sammenhold og en stærk teamånd.

Du vil indgå i en spændende arbejdsplads, hvor ikke to dage er ens. Der er stor forskellighed i de hjem, du vil komme i, og dermed også mange forskelligartede opgaver. Et spændende arbejde og en aktiv hverdag med mange alsidige opgaver.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et job, hvor du skal arbejde i borgernes hjem. Et arbejde, hvor du kommer til at samarbejde med mange forskellige mennesker, hvor dialog, motivation, samarbejde og tæt borgerkontakt er i fokus. Fælles for alle vores besøg er, at borgerne bliver guidet i strukturering af deres hverdag og i egenomsorg. Du skal være glad for og se dig selv udføre en del rengøringsopgaver fx praktisk hjælp, støvsugning, opvask, lettere oprydning og hovedrengøring.

Vi forventer, at du

  • taler, forstår og skriver dansk
  • kan cykle og er villig til at tage din cykel med og køre rundt på dine borgerbesøg
  • har sundhedsfaglig erfaring eller anden relevant uddannelse og erfaring
  • vil relationsarbejdet med socialt udsatte borgere
  • er positiv og imødekommende og god til at skabe nære relationer
  • er fleksibel i opgaveløsningen og har et godt overblik
  • forstår, at du arbejder i borgernes hjem og kan tage relevante hensyn
  • er udadvendt og serviceminded

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er i Den Sociale Hjemmepleje, der er en del af Socialforvaltningen med arbejdssted i Center Syd på Radisevej i København S. Fra Radisevej dækker vi områderne Amager øst og vest. Der er tale om fastansættelser op til 37 timer pr. uge. Den daglige arbejdstid vil være på hverdage indenfor tidsrummet kl. 07.30-15.30 og weekendvagt hver 4. uge. Løn efter gældende overenskomst og principperne vedrørende lokal løndannelse. Vi indhenter offentlig straffe- og børneattest. Tiltrædelse gerne den 1. august 2024 eller derefter. Vi venter gerne på de rette kandidater.

Spørgsmål
Hvis du har lyst til at blive en del af vores team, så send dit cv, og en motiveret ansøgning, om hvorfor du gerne vil arbejde i Den Sociale Hjemmepleje. Hvis du vil høre mere om jobbet, så kontakt endelig enhedsleder i Center Syd Ann-Sophie Piil Petersen på 2178 3064 og Maj-Britt Christensen på 5130 1864.

Søg via linket senest torsdag den 18. juli 2024

Om Borgercenter Voksne (BCV)
I Borgercenter Voksne (BCV) hjælper vi københavnere i udsatte og psykisk sårbare positioner. Vi tager afsæt i borgernes håb, drømme og ressourcer og understøtter den enkeltes vej mod et mere selvstændigt liv – og med en større kobling til det almindelige samfundsliv. Vi har fokus på borgerens recovery gennem en rehabiliterende indsats. BCV’s kerneopgave er at støtte den enkelte borgers udvikling mod at leve et så godt og selvstændigt liv som muligt.