Søg

Plejefamilie til pige på 13 år

Søg jobbet

Plejefamilier
Fuldtid
Fastansættelse

Familieplejen København søger en plejefamilie til en 13-årig pige.

De, der kender pigen, beskriver hende som en sød, vellidt, nysgerrig og alderssvarende begavet pige. Hun er glad for svømning og andre fysiske aktiviteter, som fx rulleskøjter. Hun er dygtig motorisk. Hun kan lide at være kreativ og er glad for madlavning. Hun er glad for dyr, især hunde. Hun fremstår umiddelbart ukritisk og tillidsfuld overfor de fleste voksne. Hun har et stort behov for omsorg.

Hun er en pige, der har været vant til at skulle klare meget selv. Hun kan være urolig og have svært ved at engagere sig i en aktivitet i længere tid ad gangen. Pigen har en fin evne til abstraktion og kan reflektere på et alderssvarende niveau. Hun har pt. en skoleflexordning. Hun har brug for støtte til affektregulering, følelsesregulering, relationer og i nogle tilfælde til at håndtere kravsituationer.

Som plejefamilie skal I have erfaring med følelsesmæssigt understimulerede børn og kendskab til børn, som er opvokset i misbrugsmiljø.

Om jer

  • I er generelt godkendt som almen eller forstærket plejefamilie.
  • I bor på Sjælland, gerne tæt på København.
  • I er indstillet på at køre til samvær i København.
  • I må gerne have dyr.
  • I må gerne have andre børn.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent, som I har kontakt med regelmæssigt. I får også mulighed for at deltage i Familieplejen Københavns brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her.

Honorar: Vederlagsniveau for plejeopgaven fastsættes ud fra barnets støttebehov og det forventede omfang af plejefamiliens indsats. Der er mulighed for at indgå kontrakt ud fra en genforhandlings- eller gennemsnitsmodel.

Mere information
Du kan få flere oplysninger hos familieplejekonsulent Jette Gram på 2611 3146 eller via e-mail T856@kk.dk.

Ansøgningsfrist senest tirsdag den 13. juni 2023.

Send din ansøgning mærket 'JG/2023-32' sammen med den seneste tilsynsrapport til:
familieplejen@kk.dk
Eller til:
Familieplejen København
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø 

Du kan også søge via linket.

Om Familieplejen København  
Familieplejen København er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs mere om os på: familieplejen.kk.dk.