Søg

Plejefamilie til dreng på to år til Familieplejen København

Søg jobbet

Plejefamilier
Fuldtid
Fastansættelse

Er I en godkendt plejefamilie, og har I lyst til at have en dreng på to år i pleje? Så kan det være jer, vi søger i Familieplejen København.

Drengen beskrives som sød og charmerende. Han opleves som glad det meste af tiden, det udtrykker han med hele kroppen og henrykte grin. Han er en nysgerrig og undersøgende dreng, som har en god finmotorik. Han holder af at lege i små sekvenser i samspil med en voksen eller alene.

Drengen er ikke aldersvarende sprogligt. Han har behov for støtte ift. relationelle sammenhænge og selvregulering i samspillet med børn og voksne.

I skal kunne indgå i et tæt samarbejde med myndighed vedr. samarbejdet med drengens forældre og være indstillet på, at der er regelmæssigt overvåget/støttet samvær med forældrene.

Om jer

  • I er godkendt som plejefamilie
  • Som familie består I af to voksne
  • I har ikke jævnaldrende eller mindre børn
  • I skal bo på Sjælland
  • I kan tilbyde særlige kosthensyn
  • I er indstillet på at køre til og fra samvær i København

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent, som I har kontakt med regelmæssigt.

I får også mulighed for at deltage i Familieplejen Københavns brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her: https://familieplejen.kk.dk/kurser

Flere oplysninger fås indtil den 29. marts hos familieplejekonsulent Hannah Bang Hansen på 2721 1420 eller via mail: fr8c@kk.dk.

Ansøgningsfrist: tirsdag den 4. april 2023.

Ansøgning mærket HBH/2023-19 sendes sammen med den seneste tilsynsrapport til: familieplejen@kk.dk.

Eller til: 
Familieplejen København
Svendborggade 5, 3. sal,
2100 København Ø.

Om Familieplejen København
Familieplejen København er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer pleje- og aflastningsfamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs mere om os på: familieplejen.kk.dk.

Du kan også søge via linket senest den 4. april 2023