Pædagoger til døgntilbud for børn og unge med autisme, Baunegård i Værløse

Søg jobbet

Pædagogik
Fuldtid
Fastansættelse

Vil du være med til at skabe rammen om et godt børne- og ungeliv med deltagelse i fællesskabet, glæde, liv og læring? Har du mod på nye udfordringer, og har du lyst til at blive en del af en større omstillings- og udviklingsproces på Baunegård? Så er du måske vores nye kollega, som vi glæder os til at tage godt imod.

Kort om Baunegård
Baunegård er et behandlingsorienteret døgntilbud for 12 normaltbegavede børn og unge i alderen 6-18 år, som alle er diagnosticeret med autismespektrumforstyrrelser og forskellige følgediagnoser, herunder ADHD, OCD og angst. 

Hos os er det gode børneliv i centrum. Vi stræber efter at skabe et rummeligt, hjemligt og trygt sted, hvor der er fokus på venskaber, oplevelser, kost, hygge og en aktiv hverdag, ligesom det er vores faste mål, at alle børn og unge udfordres, trives og udvikler sig. Baunegård ligger smukt placeret i Værløse tæt på skov og søer, hvilket skaber gode rammer for aktiviteter og udeliv. 

Kom med indenfor på Baunegård:

https://www.video.kk.dk/video/102268026/baunegard-dogninstitution-for-born

Du har den rette faglighed og mindset
Vi har brug for dig, som er uddannet pædagog og gerne har erfaring med vores eller en tilsvarende målgruppe. Du engagerer dig i de udfordringer, som vores børn og unge kan stå i, og med din rolige fremfærd lader du dig ikke så let skræmme af uventede reaktioner eller situationer.

Du er med til at skabe gode rutiner, rummelige samtaler og klare rammer for vores børn og unge på Baunegård, og udover at være fagligt dygtig er du også ukompliceret at samarbejde med og går til opgaven med gåpåmod og smil på læben.

Nye udfordringer giver dig energi, og du kan lide at være med til at bygge noget nyt op og skabe optimale rammer for den pædagogiske praksis. Som menneske kan du håndtere det uvisse og skabe fremdrift, selvom vejen ikke er mejslet i sten.

Din motivation er hver dag at skabe det bedste udgangspunkt for børn og unge med udgangspunkt i din faglige viden og med inddragelse af deres ønsker og drømme. Derudover er det vigtigt, at du kan samarbejde med dine kollegaer og kan se en værdi i at reflektere i flok og på tværs af erfaringsniveau og uddannelser.

Hos os kommer du godt fra start
På Baunegård arbejder vi aktivt med introduktion og onboarding af nye medarbejdere, hvilket du også vil opdage, hvis du starter hos os. Inden du starter, får du tilknyttet en dygtig kollega, og dine første to dage vil gå med at blive introduceret til Baunegård og blive undervist i alt fra sundhedsfaglig praksis til vores pædagogiske tilgang.

Vi udvider til august – vil du være med?
For at sikre at vores tilbud også i fremtiden matcher målgruppen, er vi i gang med en omstillings- og udviklingsproces, da vi i løbet af august 2024 udvider Baunegård med fire nye pladser.

I forhold til vores nuværende målgruppe skal vi i den nye enhed fremover kunne rumme børn og unge, som udover en autismediagnose også kan have en mere selvskadende adfærd. Det er en øvelse, som kræver både opkvalificering rent fagligt og ikke mindst en udvidelse af medarbejdergruppen.

Ansættelsesvilkår
Vi søger pædagoger med relevant faglig erfaring til ansættelse 32-37 timer om ugen. Da vi er en døgninstitution, har vi skiftevis morgen- og aftenvagter, ligesom vi arbejder hver anden weekend. 
Der kan forekomme rådsvagter.

Stillingen er med opstart den 1. september 2024 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for Socialpædagoger på døgnområdet (LFS).

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Michelle Harboe på 2459 4481 eller pædagogisk konsulent Anne Pajesø 2932 4714.

Grundet sommerferie afholder vi løbende samtaler.

Søg via linket senest onsdag den 17. juli 2024

Om Borgercenter Handicap (BCH)
Borgercenter Handicaps kerneopgave er at understøtte og skabe forudsætninger for, at
 københavnere med handicap kan udfolde deres potentiale for livskvalitet og mestring af eget liv. Som medarbejder i Borgercenter Handicap bliver du en del af et udviklende og stærkt fagligt fællesskab, hvor vi står sammen om at gøre en forskel for andre. Læs mere om os på Handicap | Socialjob (kk.dk).