Gastronom/kok til SMAG-køkkenet på Kalvebod Fælled Skole

Søg jobbet

Drift og service
Fuldtid
Fastansættelse

Vil du være med at gå forrest til at forme fremtidens madkultur hos børn og unge – og samtidig arbejde i et engageret og ambitiøst køkkenteam med fokus på økologi, bæredygtighed og smag?

Så er det måske dig, vi søger som ny kollega i køkkenet hos SMAG på Kalvebod Fælled Skole!

Om stillingen
Vi søger en passioneret og fagligt stærk gastronom/kok til vores skolekøkken, hvor vi dagligt laver mad til ca. 520 elever ud af skolens i alt 750 elever. Du vil indgå som en vigtig del af vores team på fem medarbejdere, hvor du primært har ansvar for den varme produktion i køkkenet, varebestillinger, egenkontrol, forplejning og kvalitetskontrol.

Dine primære opgaver

  • Daglig madproduktion af det varme parti, pakning af mad, hygiejne og kvalitetskontrol
  • Anretning og fordeling af måltider og snacks til skolens tre spisesale, hvor elever spiser klasseopdelt
  • Samarbejde med kollegaer, elever og lærere omkring projekter og madaktiviteter
  • Deltagelse i smagsudvikling, menuplanlægning og kvalitetsforbedringer
  • Inddragelse og vejledning af elever, der deltager i køkkenet som en del af deres undervisning
  • Bestilling af varer og økonomisk overblik (gerne med kendskab til Københavns Kommunes økonomisystem, Kvantum – dog ikke et krav).

Hvad vi forventer af dig

  • Uddannet gastronom, kok eller tilsvarende faglig baggrund
  • Interesse for og erfaring med økologisk og bæredygtig madlavning (vi har guldmærke i økologi)
  • Gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde med børn og unge
  • Forståelse for, at maden skal være tilpasset målgruppen – eleverne – og samtidig fremme sundhed og madmod
  • Evne til at arbejde pædagogisk og inkluderende med elever i køkkenet
  • Fleksibel og klar på at indgå i sideprojekter og tværfaglige forløb (fx om kartofler, svampe eller bæredygtighed).

Vi tilbyder

  • En stabil arbejdsplads med et velfungerende og fagligt stærkt køkkenteam
  • Et køkken med høj arbejdsglæde, faglig stolthed og masser af udviklingsmuligheder
  • Tæt kontakt med skolens elever – og mulighed for at præge deres madkultur og smagsoplevelser
  • Adgang til kurser og faglig udvikling via Meyers kompetenceprogram
  • Et køkkenmiljø med fokus på smag, æstetik og konsistens – vi evaluerer dagligt og stræber altid efter at blive bedre
  • En sund økonomi, minimalt med mødeforplejning og høj grad af arbejdsglæde samt omstillingsparathed.

Vores værdier
Vi arbejder ud fra tre pædagogisk-faglige grundprincipper, som understøtter skolens måltidskultur

  • Ejerskab: Eleverne deltager aktivt i madlavningen og har mere indflydelse og medbestemmelse
  • Forståelse: Vi fremmer madforståelse og smagspaletten og skaber en klarhed om, hvem vi er, så vi kan skabe en forståelse for, hvorfor vi gør, som vi gør
  • Leg: Smag bryder normerne omkring den mad, vi laver, og måden, vi serverer og spiser den på.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og kvalifikationer og indenfor rammerne af lokal løndannelse. 

Tiltrædelse pr. 1. november 2025 eller snarest muligt.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

Interesseret?
Hvis du er blevet nysgerrig og har lyst til at høre mere, så er du velkommen til at kontakte kok Daniel Thillerup på vg3t@kk.dk eller 21 96 89 39 eller skoleleder Rasmus Maagaard Colberg på ay54@kk.dk eller 23 62 39 42.

Har du lyst til at gøre en forskel for børns madglæde og samtidig være en del af et passioneret team, så send os din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Søg via linket senest mandag den 8. september 2025
Samtaler afholdes onsdag den 10. september fra kl. 14.00.