Søg

Forstærket eller specialiseret plejefamilie til søskendepar på 11 og 3 år

Søg jobbet

Plejefamilier
Fuldtid
Fastansættelse

Familieplejen København søger en generelt godkendt døgnplejefamilie til et søskendepar på 11 og 3 år.

Drengen er alderssvarende motorisk og mestrer det meste ift. udendørs leg. Han har haft en ustabil skolegang. Han beskrives med indlæringsvanskeligheder, men med stor interesse og nysgerrighed i læring. Han har en god sprogforståelse. Drengen er god til at lege og kan forstå sociale spilleregler, dog med behov for støtte af og til. Han er interesseret i musik, computerspil og sport. Dem, der kender drengen, beskriver ham som en meget omsorgsfuld bror for sin søster.

Pigen fremtræder alderssvarende. Hun har en god fantasi og er god til at finde på lege. Hun er fysisk aktiv og god motorisk. Hun er glad for at lege både ud og inde med kreative sysler. Hun har behov for støtte i kontakten til omsorgspersoner.

Børnene bor pt. på en døgninstitution. Begge børn har brug for et stabilt omsorgsmiljø med tæt voksenguidning, nærhed, omsorg, genkendelighed og struktur. De har også behov for støtte ift. følelsesmæssig regulering og hjælp til at sætte ord på følelser.

Som plejefamilie skal I derfor kunne være omsorgsfulde og kærlige voksne, der begge skal være indstillet på at være hjemme på fuld tid.

Børnene spiser ikke svinekød, men der er ikke andre religiøse hensyn.

Om jer

  • Som plejefamilie består I af to voksne med en forstærket eller specialiseret godkendelse.
  • I har ikke børn under 16 år i hjemmet.
  • I har gode samarbejdsevner.
  • I kan bo i hele landet.
  • I må gerne have dyr.
  • I er rummelige og har kendskab til følelsesmæssig regulering hos børn.
  • I har kendskab og erfaringer med at arbejde med behandlingskrævende børn.                      
  • I har en dagbehandlingsskole i nærheden.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent, som I har kontakt med regelmæssigt.

Som forstærket/specialiseret plejefamilie får I også fast psykologisk supervision. Samtidig får I relevante efteruddannelseskurser, og I bliver en del af en netværksgruppe, hvor I kan møde andre forstærkede plejefamilier samt få inspiration og faglig sparring.

I får også mulighed for at deltage i Familieplejen Københavns brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her.

Mere information
Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Helle Petersen på 2687 0018 eller familieplejekonsulent Hannah Bang Hansen på 2721 1420.

Ansøgningsfrist senest torsdag den 15. december 2022

Send din ansøgning mærket "HP/2022-108" sammen med den seneste tilsynsrapport til:
familieplejen@kk.dk
Eller til:
Familieplejen København 
Svendborggade 5, 3. sal  
2100 København Ø. 

Om Familieplejen København  
Familieplejen København (tidl. Center for Familiepleje) er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs mere om os på: familieplejen.kk.dk.