Søg

Gå ikke glip af vigtig Digital Post fra Københavns Kommune

Elektriker til Netværksdrift og Datacenter i Koncern IT

Søg jobbet

It og kommunikation
Fuldtid
Fastansættelse

Genopslag

Elektriker til Infrastruktur Core i Koncern IT

Koncern IT søger en elektriker med god håndværksmæssig erfaring, der har lyst til at være en del af et team med ni nære kollegaer, der arbejder med kabling, netværk og wi-fi.

Har du erfaring med at være elektriker og levere gode håndværksmæssige løsninger? Så er du muligvis vores nye kollega. Vi har travlt, og du bliver en del af et fagligt fællesskab i en af Danmarks største it-organisationer. Afdelingen tæller omkring 80 ansatte fordelt på forskellige teams. Du kommer til at indgå i det udekørende team, og vi har opgaver spredt over hele kommunen. Sammen arbejder vi med de andre teams om at yde bedst mulig service indenfor hvert vores felt, hvor vi leverer løsninger af høj faglig kvalitet.

Jobbet 
Vi søger en ny kollega, med en solid viden og baggrund inden for elektrikerfaget, der kan indgå i interne opgaver og projekter. Som elektriker i vores udekørende team vil meget af din tid gå med at lave netværksinstallationer på kommunens lokationer som f.eks. sportshaller, børnehaver, biblioteker, plejecentre osv. Du skal derfor kunne begå dig blandt kommunens mange typer af borgere. Arbejdet er varieret, der arbejdes langt overvejende selvstændigt ude på de københavnske lokationer. En almindelig dag starter først inde på arbejde med en gennemgang af opgaver, før der køres ud, og vi vender retur til fyraften.

Dit primære arbejde vil være en blanding af
Elektrikerarbejde, hvor hovedparten af jobbet består af trækning af PDS-kabler i Københavns blandede bygningsmasse, hvorfor erfaring med dette er en forudsætning. Derudover er der en hel del opsætning af Accesspunkter og switche på diverse lokationer.

Vi forventer, at du

 • Er mødestabil og fleksibel
 • Har gode danskkundskaber i skrift og tale
 • Har gode samarbejdsevner  
 • Har en god portion faglig stolthed og solid håndværksmæssig erfaring med kablingsarbejde
 • Kan overskue kablingsarkitektur og netværkstopologien på større lokationer
 • Kan opsætte og fejlsøge på kobber- og fibernetværk, inkl. fiberkonnektorer, konnektorer af OM3 og OM4 samt OS1
 • Kan begå dig i et større kontormiljø
 • Evner at omsætte din erfaring til praktiske løsninger
 • Har en god portion humor

Derudover vil det være en fordel med kendskab til

 • Opsætning af hardware/switche på diverse lokationer
 • Kabling af datacenter
 • Opsætning af UPS'er
 • Overvågning, servicering og vedligehold af UPS-hardware

Hvem er du? 
Du har erfaring fra en lignende stilling. Du holder dig ajour med regler og regulering indenfor faget og vil kunne bidrage med løsninger til gavn for kommunens borgere. Vi forventer, at du har en relevant uddannelse eller har tilegnet dig tilsvarende dokumenterede kompetencer. Vi ansætter et bredt spekter af medarbejdere, hvor det afgørende er, at du kan arbejde effektivt, professionelt med fokus på at sikre de rigtige løsninger.

Hvad tilbyder Koncern IT? 
Koncern IT tilbyder et spændende job med store faglige udfordringer og med rig mulighed for at påvirke opgaveløsningen. Du får mulighed for stor personlig og faglig udvikling i en inspirerende og ambitiøs virksomhed.

Vores arbejdstider er fleksible, og vi lægger vægt på en sund fordeling mellem arbejde og fritid.

Koncern IT ligger lige ved Fuglebakken Station. Vi har fælles kantine med de øvrige koncernenheder i samme bygning. Udover kantineordning tilbyder vi også massage, frugt og fitnesslokale.

Løn- og ansættelsesvilkår 
Aflønning sker efter overenskomstvilkår og kvalifikationer.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt med ansættelse hurtigst muligt.

Yderligere information
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte aut. elinstallatør Ole Førberg på 2045 8072 eller fagkoordinator Arne André Søreide på 2497 1503.

Søg via linket senest onsdag den 29. juni 2022
Vi holder samtaler løbende.

Om Koncern IT
Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på Koncernit.kk.dk