Dygtige og engagerede social- og sundhedshjælpere til Den Sociale Hjemmepleje

Søg jobbet

Pleje
Pædagogik
Andre arbejdsområder
Fuldtid
Fastansættelse

Ønsker du at arbejde med udfordrende og inspirerende borgere i alderen 18-65 år – et job som adskiller sig fra ældreplejen?
Vi søger dygtige og engagerede social- og sundhedshjælpere, der ønsker at blive en del af vores dedikerede team. Hos os handler det om din faglighed, din lyst til at udvikle dig og din evne til at bidrage til et positivt og løsningsfokuseret arbejdsmiljø.

Derfor skal du vælge os
I Den Sociale Hjemmepleje gør vi os umage for at skabe en hverdag med mening for udsatte borgere i alderen 18-65 år, som bor i egen bolig. De fleste af borgerne har psykiatriske udfordringer og/eller misbrugsudfordringer. Vi har en mindre gruppe borgere med somatiske udfordringer som Parkinson, ALS eller andre udfordringer motorisk/fysisk. Vores dagligdag er ofte uforudsigelig alt efter hvilken borgere, vi kommer hos, og hvordan den enkelte borger har det. Borgerne bestemmer selv i eget liv og derfor kan det enkelte hjem også være meget kaotisk, og det kan være svært at få lov til at hjælpe.

'Det giver mig meget, at jeg ser borgeren blomstre, når vores møde sker på den enkeltes præmisser. For arbejdet med relationerne er det skønneste. Det er det, der gør forskellen', fortæller social- og sundhedshjælper Ideen.

Dine kommende kollegaer
Du bliver en del af et stærkt hold bestående af medarbejdere med forskellige faglige profiler, fx. sygeplejersker, farmakonomer, social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere. Når du starter hos os får du en mentor og et introprogram, som matcher de opgaver, du får ansvar for.

Vi er et team, som anerkender og respekterer hinandens faglighed, viden og kompetencer, og vi værdsætter, at alle har et trygt og godt arbejdsmiljø, hvor vi sammen løfter i flok. Vi lægger vægt på det sociale med hyggelige arrangementer om sommeren og til jul. Derudover kan du glæde dig til godt humør og imødekommende kollegaer, der alle bidrager til det gode sammenhold og en stærk teamånd.

Vores faglige forventninger til dig
Vi leder efter kollegaer, som kan sig ja til følgende:

  • er uddannet social- og sundhedshjælper
  • taler og skriver dansk og forstår vigtigheden af, at dokumentere vores indsats i omsorgssystemet Cura
  • har lyst til at anvende deres faglighed og har mod på at udvikle sig
  • har lyst til et nærværende job, hvor du giver meget af dig selv, men også får meget retur
  • ser det som en selvfølge at samarbejde på tværs med kollegaer, pårørende og øvrige samarbejdspartnere
  • har en stor grad af rummelighed, tålmodighed og positiv energi
  • kan bidrage med et højt fagligt og professionelt niveau og er løsningsfokuserede
  • der selv medbringer cykel og kører rundt på borgerbesøg

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er i Den Sociale Hjemmepleje, der er en del af Socialforvaltningen med arbejdssted i enten Center Syd, der ligger på Radisevej i København S eller Center Nord, der ligger på Vibevej i København NV.
Center Syd dækker områderne: Amager øst og vest. 
Center Nord dækker områderne: Brønshøj, Vanløse, Husum, Østerbro, Bispebjerg og Nørrebro.  
Der er tale om fastansættelser op til 37 timer om ugen. Den daglige arbejdstid er på hverdage indenfor tidsrummet kl. 07.30-15.30 og med weekendvagt hver 4. uge. Løn efter gældende overenskomst og principperne vedrørende lokal løndannelse. Vi indhenter offentlig straffe- og børneattest. Tiltrædelse gerne den 1. august 2024 eller derefter. Vi venter gerne på de rette kandidater.

Spørgsmål
Hvis du vil høre mere om jobbet, så kontakt endelig enhedsleder i Center Syd Ann-Sophie Piil Petersen på 2178 3064, Maj-Britt Christensen på 5130 1864 eller enhedsleder i Center Nord Tanja Nielsen på 5185 4979.

Hvis du har lyst til at blive en del af vores team, så send dit cv og en motiveret ansøgning om hvorfor du gerne vil arbejde i Den Sociale Hjemmepleje.

Søg via linket senest torsdag den 18. juli 2024

Om Borgercenter Voksne (BCV)
I Borgercenter Voksne (BCV) hjælper vi københavnere i udsatte og psykisk sårbare positioner. Vi tager afsæt i borgernes håb, drømme og ressourcer og understøtter den enkeltes vej mod et mere selvstændigt liv – og med en større kobling til det almindelige samfundsliv. Vi har fokus på borgerens recovery gennem en rehabiliterende indsats. BCV’s kerneopgave er at støtte den enkelte borgers udvikling mod at leve et så godt og selvstændigt liv som muligt.