Dygtige byggeprojektledere til at renovere og vedligeholde Københavns Kommunes ejendomme

Søg jobbet

Ledelse
Politik og administration
Økonomi
Fuldtid
Fastansættelse

Københavns Ejendomme er på udkig efter 1 – 2 dygtige og erfarne byggeprojektledere til Vedligeholdelsesenheden, som renoverer, vedligeholder og moderniserer kommunens mange forskellige ejendomme. Vores ejendomsportefølje spænder bredt, lige fra fx svømmehaller, skoler, bosteder til Kødbyen og Københavns Rådhus.

Om Enheden for Vedligehold
Vedligeholdelsesenheden i Københavns Ejendomme består af ca. 22 engagerede og selvstændige projektledere, som varetager bygherrerollen ved renoverings- og vedligeholdelsesprojekter. Vi har det daglige ansvar for at udføre en stor variation af projekter i kommunens ejendomsportefølje på mere end 2,5 mio. m2. Vores opgaver spænder fra planlagte renoveringsprojekter på klimaskærme, tekniske installationer og kloakker til mere akut opståede skader som følge af fx fugt eller brand.

Om stillingen
Vi leder med lys og lygte efter dygtige byggeprojektledere til Vedligeholdelsesenheden, som med byggefaglig viden og personlig gennemslagskraft vil tage ansvar for projektledelse af renoverings- og vedligeholdelsesopgaver i kommunens ejendomme, med en typisk projektøkonomi på mellem 1,5 og 20 mio. kr.

Som byggeprojektleder har man bygherreansvaret for udførelsen af et antal projekter svarende til en samlet budgetsum på ca. 30 mio. kr. om året.

Projekterne udføres i samarbejde med rådgivere og entreprenører samt i tæt koordinering med de brugere, der dagligt færdes i ejendommene. Du skal i samarbejde med en rådgiver sende projekter i udbud til entreprenører på en af vores rammeaftaler, sikre inddragelse af brugernes behov for fortsat drift samt styre projektets fremdrift og økonomi, så København får renoveret bygningerne i den rette kvalitet, til den rette økonomi og til den rette tid.

Din profil
Den ideelle kandidat til stillingen har en almen eller specialiseret byggefaglig viden og kendskab til de særlige roller og regler, der gælder for samarbejdet indenfor byggeri.

Vi lægger vægt på at du har

 • en relevant uddannelse som ingeniør, bygningskonstruktør eller lign.
 • erfaring med byggeprojektledelse og sans for økonomistyring – nyuddannede ansøgere er dog også velkomne
 • interesse og viden indenfor energibesparende og bæredygtige renoveringsløsninger
 • evnen til at sidde for bordenden og træffe klare beslutninger i forhold til projekternes kvalitet, tid og økonomi
 • lydhørhed og en konstruktiv tilgang til brugerne i bygningerne.

Derudover ser vi gerne ansøgere som

 • har organisationsforståelse og gode formidlingsevner
 • er ambitiøse i forhold til at levere gode projekter, der imødekommer brugernes behov både i udførelsesfasen og i det færdige projekt
 • er struktureret og har styr på byggeriets dokumenter
 • har en naturlig autoritet og kan formulere klare krav til de udførende rådgivere og entreprenører.

Vi tilbyder
Indrømmet; vi er nok en ret nørdet afdeling; vi taler meget om nye ideer, nye materialer og nye processer. Vi er meget engagerede i byggebranchen, og vi brænder særligt for de udfordringer, der er i at udføre byggesager på eksisterende bygninger.

Vi tilbyder en arbejdsplads med højt til loftet, og hvor der er rig mulighed for at tage ansvar og prøve kræfter med forskellige renoverings- vedligeholdelses- og moderniseringsopgaver i kommunens ejendomme.

Derudover kan vi tilbyde

 • et højt fagligt niveau og gode udviklingsmuligheder, såvel fagligt som personligt
 • en meget varieret dagligdag, hvor du både er på kontoret og ude på dine byggesager
 • rig mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse med god balance mellem arbejds- og privatliv
 • en høj grad af selvstændighed i jobbet
 • en flok af dygtige og søde kollegaer som gør sig meget umage. Både med at være knivskarpe til vores arbejde og med være gode støttende kollegaer for hinanden i en travl hverdag.

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst med Københavns Kommune og efter principperne for Ny Løn. Som medarbejder i Vedligeholdelsesenheden vil du referere til chefen for Vedligehold.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at henvende dig for yderligere oplysninger hos chef for Vedligehold Pernille Bahnson på 2612 1670 eller mail pebahn@kk.dk.

Søg via linket senest mandag den 11. december 2023
Vi forventer at afholde samtaler i uge 50 og 51.

Københavns Ejendomme
Københavns Ejendomme har ansvaret for Københavns Kommunes ejendomsportefølje. Vores ca. 1.800 medarbejdere arbejder hver dag for en serviceorienteret ejendomsadministration og vedligeholdelse af kommunens mere end 2,6 mio. m2.
Gennem effektiv ejendomsservice, drift og vedligehold frigør vi ressourcer til, at vores 58.000 kolleger i Københavns Kommune kan skabe en bedre hverdag for københavnerne. Alt det gør vi ud fra bedste aktuel viden og i tæt samspil med kunder, leverandører og samarbejdspartnere ud fra devisen: Det skal være nemt, effektivt og bæredygtigt. Du kan læse mere om os på www.kobenhavnsejendomme.kk.dk