Søg

Aflastningsfamilie til søskendepar på 11 og 8 år

Søg jobbet

Plejefamilier
Deltid - alt under 37 timer
Fastansættelse

Er I godkendt som aflastningsfamilie, og kan I skabe trygge rammer om et søskendepar – en dreng på 11 år og en pige på 8 år?

Begge børn er kvikke og fagligt stærke. Pigen siger selv, at hun er god til at læse, spille og tegne. Dem hun kender beskriver hende som en sød pige, der er vellidt af jævnaldrende. Hun er meget glad for at være kreativ og lege ude. Dem der kender drengen beskriver ham som en sød, vellidt og nysgerrig dreng. Han er meget glad for fodbold. Drengen siger selv, at han er god til skolearbejde og sport: håndbold, fodbold og badminton.

Begge børn har brug for støtte, når de skal indgå i sociale sammenhænge. Og de har brug for støtte til at mærke egne følelser og behov.

Børnene bor i en plejefamilie på Fyn. Omfanget er én weekend om måneden.

Børnene spiser ikke svinekød. 

Om jer 

  • I er godkendt som aflastningsfamilie 
  • Som familie består I af to voksne
  • I skal kunne skabe en forudsigelig og struktureret hverdag for børnene 
  • I bor på Fyn, Sønderjylland eller Sydsjælland

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner – se kursusplan på vores hjemmeside: https://familieplejen.kk.dk/kurser

Honorar: 2 X 7 vederlag 

Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Mette Bøgelund på 2611 2213 eller b59a@kk.dk 

Ansøgningsfrist senest onsdag den 8. december 2021

Send ansøgning mærket MB/2021-132 sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@kk.dk

Eller til:
Familieplejen København
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

I kan også søge via linket.

Om Familieplejen København
Familieplejen København (tidl. Center for Familiepleje) er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs om os på: familieplejen.kk.dk