Søg

Aflastningsfamilie til pige på 8½ år

Søg jobbet

Plejefamilier
Deltid - alt under 37 timer
Fastansættelse

Er I godkendt som aflastningsfamilie, og har I overskud til at tage en pige på 8½ år i aflastning? Så kan det være jer, vi søger i Familieplejen København.

Pigen beskrives som en glad og udadvendt pige. Hun er glad for at lege med sine klassekammerater, hvor hun gerne byder ind i forhold til legens indhold. Hun vil meget gerne social interaktion med andre børn, men har også behov for tæt støtte og tæt guidning fra en voksen, da hun har svært ved at følelsesregulere.

Pigen er diagnosticeret med ADHD og har særlige udfordringer med adfærdsregulering. Hun går i en almindelig folkeskole, hvor hun har et reduceret skema. Hun beskrives som fagligt alderssvarende med et stabilt fremmøde. Hun har behov for struktur og forudsigelighed, som giver hende ro og overblik over dagen.

Hun bor sammen med begge sine forældre og 2 søskende. Begge forældre beskrives som omsorgsfulde, de vil gerne samarbejde og er modtagelige for at modtage støtte og hjælp.

Pigen har behov for omsorg, rammesætning, genkendelighed og struktur. Som aflastningsfamilie skal I være omsorgsfulde og kærlige voksne, der kan støtte hende i hendes udvikling og regulering. I skal kunne se bagom pigens adfærd og støtte og motivere hende. I må også meget gerne give hende nogle oplevelser.

Omfanget er hver 2. weekend, 7 døgn pr. måned.

Om jer

  • I er godkendt som aflastningsfamilie med en forstærket godkendelse
  • Som aflastningsfamilie består I af 2 voksne
  • I skal have gode samarbejdsevner
  • Der må gerne være andre børn i familien
  • I bor helst max. 1 times kørsel fra København og har mulighed for at hente og bringe
  • I har viden om eller erfaring med børn med ADHD

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i Familieplejen Københavns brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her.

Honorar: 7 x vederlag.

Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Helle Petersen på 2687 0018 eller via e-mail: j290@kk.dk.

Ansøgningsfrist er onsdag den 26. januar 2022

Ansøgning mærket HP/2022-1 sendes sammen med plejetilladelse og socialrapport til: familieplejen@kk.dk

Eller til:
Familieplejen København
Svendborggade 5
2100 København Ø

Du kan også søge via linket.

Om Familieplejen København
Familieplejen København (tidl. Center for Familiepleje) er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs om os på: familieplejen.kk.dk.