Søg

Aflastningsfamilie til pige på 3 år

Søg jobbet

Plejefamilier
Deltid - alt under 37 timer
Fastansættelse

Familieplejen København søger en aflastningsfamilie, der kan tilbyde et omsorgsfuldt, forudsigeligt og stimulerende miljø til en pige på tre år. Omfanget er hver anden weekend fra fredag til søndag.

De, der kender pigen, beskriver hende som en sød, humoristisk og aktiv pige. Hun er meget glad for musik og dans og holder af dyr. Hun beskrives som en pige, der udviser selvstændighed og gerne vil indgå i aktiviteter. Hun er alderssvarende motorisk og sprogligt.

Som aflastningsfamilie skal du/I have lyst til at tilbyde hende hyggelige oplevelser og inddrage hende i aldersrelevante aktiviteter. I må også meget gerne hjælpe hende med at lære i højere grad at kunne fordybe sig i aktiviteter og lege.

Der er et stort ønske om aflastning fra hjemmets side.

Om dig/jer

  • Du/I er alment godkendt som aflastningsfamilie.
  • Som aflastningsfamilie består I af et par eller en enlig.
  • I bor helst maximum en times kørsel fra København og er indstillet på at hente og aflevere.
  • I må gerne have andre børn og/eller dyr.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i Familieplejen Københavns brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her.

Honorar: 6 x vederlag.

Mere information
Du kan få flere oplysninger hos familieplejekonsulent Lene Greisen på 2452 6440 eller via e-mail: UI8L@kk.dk.

Ansøgningsfrist senest fredag den 14. april 2023.

Send din ansøgning mærket 'LG/2023-21' sammen med den seneste tilsynsrapport til:
familieplejen@kk.dk
Eller til:
Familieplejen København
Svendborggade 5
2100 København Ø

Du kan også søge via linket.

Om Familieplejen København
Familieplejen København er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs om os på: familieplejen.kk.dk.