Søg

Digital Post fra offentlige myndigheder

Du har med ny Digital Post flere muligheder for at modtage din post fra offentlige myndigheder.

Aflastningsfamilie til 3-årig dreng

Søg jobbet

Plejefamilier
Deltid - alt under 37 timer
Fastansættelse

Familieplejen København søger en aflastningsfamilie til en tre-årig dreng en weekend om måneden fra fredag til mandag.

Drengen er glad for at tegne, kigge i bøger, sætte dyr op på række og bygge Lego. På legepladsen er han glad for at gynge eller køre på legemotorcykel. Han er også glad for at hoppe og rulle rundt. Han er generelt interesseret i cirkler og ting, der kører rundt, og han er særligt optaget af fugle. Han er glad for vand og sand.

Drengen har en diagnose indenfor autismespektret. Han opleves som værende god til at koncentrere sig, hvis han ikke bliver forstyrret, fx kan han sidde længe og kigge i en bog. Han ses ikke i forestillingslege. Han foretrækker at lege alene og kan have svært ved at interagere med andre børn. Han kan have svært ved at aflæse andre og have situationsfornemmelse. Han har generelt styr på, hvor ting skal være og kan hjælpe med at rydde egne ting op. Han profiterer af forberedelse og brug af piktogrammer. Han har brug for faste rammer, struktur og forudsigelighed. Drengen er ikke alderssvarende. Han er sprogligt forsinket. Hans mimik og humør er nemt at aflæse.

Om jer

  • Du/I er godkendt som aflastningsfamilie.
  • I har gerne erfaring med/viden om børn med autisme.
  • I bor maximum en times kørsel fra København.
  • I har ikke mindre børn.
  • Som aflastningsfamilie består I af en enlig eller et par.
  • I kan hente og bringe i København.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner – se kursusplan på vores hjemmeside.

Honorar: 7 x vederlag.

Mere information
Du kan få flere oplysninger hos familieplejekonsulent Jette Gram på 2611 3146 eller via e-mail T856@kk.dk.

Ansøgningsfrist senest torsdag den 26. maj 2022.

Send din ansøgning mærket "JG/2022-57" sammen med plejetilladelse og tilsynsrapport til:
familieplejen@kk.dk
Eller til:
Familieplejen København
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Du kan også søge via linket.

Om Familieplejen København
Familieplejen København (tidl. Center for Familiepleje) er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs om os på: familieplejen.kk.dk.