Søg

Aflastningsfamilie til 13-årig dreng

Søg jobbet

Plejefamilier
Deltid - alt under 37 timer
Fastansættelse

Er I godkendt som aflastningsfamilie, og kan I skabe trygge rammer for en dreng på 13 år?
Så er det jer, Familieplejen København søger.

Drengen beskrives med gode sociale kompetencer og ressourcer. Han er god til at aflæse sociale sammenhænge, etablere og indgå i venskaber. Han er en sød, empatisk og omsorgsfuld dreng med humor, som har et normalt kognitivt funktionsniveau og kan sætte ord på sine følelser.

Han er glad for at gå i sin dagbehandlingsskole, hvor han trives, er engageret og gerne vil præstere. Han beskrives som åben, meget snakkesalig og med god humor. Han bestræber sig på at deltage, både fagligt og socialt, og har gode forudsætninger for begge dele. Han kan blive træt og skal have støtte til at tage pauser.

Som aflastningsfamilie kan I tage højde for drengens energiniveau og tilrettelægge aflastningsdagene herefter. Der vil være behov for en stille og rolig indkøring i aflastningsfamilien i drengens tempo, hvor der skal arbejdes på relationsopbygning, etablering af tillid, tryghed samt forudsigelighed og tydelighed.

Som aflastningsfamilie skal I have erfaring med diabetes eller være indstillet på blive oplært i tjek af blodsukker m.m., og være indstillet på at understøtte måltider og insulinbehandling.  

Der er behov for aflastning hver anden uge på hverdage. Fx fra søndag-tirsdag eller mandag-onsdag. Han skal køres til og fra skole i Københavnsområdet.

Om jer
I er godkendt som aflastningsfamilie.
Som aflastningsfamilie består I af et par eller en enlig.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner – se kursusplan på vores hjemmeside.

Honorar: 9 x vederlag.

Mere information
Du kan få flere oplysninger hos familieplejekonsulent Göksel Balsizan på 2616 6463 eller via e-mail: at8z@kk.dk.

Ansøgningsfrist senest torsdag den 8. juni 2023

Send din ansøgning mærket 'GB/2023-24' sammen med den seneste tilsynsrapport til:
familieplejen@kk.dk
Eller til:
Familieplejen København
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Du kan også søge via linket.

Om Familieplejen København
Familieplejen København er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs om os på: familieplejen.kk.dk.