Søg

Aflastningsfamilie til 12-årig dreng

Søg jobbet

Plejefamilier
Deltid - alt under 37 timer
Fastansættelse

Familieplejen København søger en dygtig og rummelig aflastningsfamilie, der kan tilbyde en 12-årig dreng en tryg, forudsigelig og rolig aflastning hver anden weekend fra fredag til søndag.

Han interesserer sig for videnskab, rummet og naturen. Han holder af at spille Roblox og Minecraft og kan godt lide aktiviteter som biograf, museer og udendørsaktiviteter.

Drengen går på specialskole og hans familie støtter fleksibelt op om aflastning og et samarbejde herom.

Han har en diagnose indenfor autismespektret, ADHD og mental funktionsnedsættelse af lettere grad, hvilket for ham betyder, at det er vigtigt med struktur, forudsigelighed og mulighed for at trække sig.

Drengen vil gerne voksenkontakt og profiterer bedst af 1:1 støtte.

Han er sensitiv og har behov for alenetid. Han er motorisk forsinket og er i et træningsforløb. Han har et godt potentiale for at udvikle sin motorik og er modig i forhold til at udfordre sig selv og prøve nye ting.

Som omsorgspersoner skal I kunne skabe struktur og stabilitet, og I skal støtte ham i følelsesregulering.

I må gerne være aktive i jeres fritid, samtidig med at I har blik for at skabe pauser og ro til at lade energien op igen. I er tålmodige og fleksible og kan omstille jer i forhold til drengens energi og overskud. I må meget gerne have dyr, da det er hans store interesse.

Om jer

  • Du/I er godkendt som aflastningsfamilie
  • Som aflastningsfamilie består I af et par eller en enlig
  • I er fleksible med at hente/bringe i forbindelse med samvær
  • I må meget gerne have dyr

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i Familieplejen Københavns brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her: https://familieplejen.kk.dk/kurse

Honorar: 10 x vederlag.

Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Heidi Haubro Vestergaard på 2637 9075.

Ansøgningsfrist senest torsdag den 8. juni 2023

Send ansøgning mærket HHV/2023-33 sammen med den seneste tilsynsrapport til:
familieplejen@kk.dk

Eller til:  
Familieplejen København
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

I kan også søge via linket.

Om Familieplejen København
Familieplejen København er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs mere om os på: familieplejen.kk.dk