Søg

Digital Post fra offentlige myndigheder

Du har med ny Digital Post flere muligheder for at modtage din post fra offentlige myndigheder.

Aflastningsfamilie til 10-årig dreng

Søg jobbet

Plejefamilier
Deltid - alt under 37 timer
Fastansættelse

Familieplejen København søger en godkendt aflastningsfamilie til en 10-årig dreng. Omfanget er hver anden weekend fra fredag eftermiddag til mandag morgen og aflastning på enkelte hverdage.

Drengen er glad for musik og for at deltage i madlavning. Han kan lide at spille spil, PlayStation, iPad og at se film. Han kan selv opsøge legerelationer, fx på legepladsen.

Han går i en skoleflexordning, da han har brug for at støtte til at fastholde koncentrationen og indgå i det faglige. Han har brug for rolige omgivelser, hvor han kan få pauser. Han har brug for at være sammen med voksne, der kan støtte ham i at mærke sine behov og sætte ord på sine tanker og følelser.

Det er vigtigt, at I som aflastningsfamilie er opmærksom på, at drengen har brug for længere betænkningstid ift. at svare på spørgsmål m.m., og det er vigtigt, at I stiller spørgsmål direkte til ham. Der er brug for en mandlig rollemodel.

Om jer

  • I er godkendt som aflastningsfamilie.
  • I er fleksible i forhold til aflastning på hverdage/i weekender.
  • Som aflastningsfamilie består I af et par.
  • I har ikke jævnaldrende børn, men gerne ældre børn.
  • I bor tæt på København – maximum 45 minutters transport.
  • I kan hente og bringe i København.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner – se kursusplan på vores hjemmeside.

Honorar: 7 x vederlag.

Mere information
Du kan få flere oplysninger hos familieplejekonsulent Jette Gram på 2611 3146 eller via e-mail T856@kk.dk.

Ansøgningsfrist senest torsdag den 26. maj 2022.

Send din ansøgning mærket "JG/2022-58" sammen med plejetilladelse og tilsynsrapport til:
familieplejen@kk.dk
Eller til:
Familieplejen København
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Du kan også søge via linket.

Om Familieplejen København
Familieplejen København (tidl. Center for Familiepleje) er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne plejefamilie, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs om os på: familieplejen.kk.dk.