Du er her

Københavnersnak

Københavns Kommune er netop nu i gang med at sætte retningen for udviklingen af København frem mod 2031 – Vær med i dialogen. Læs mere her.

Hen over efteråret 2018 inviterer Københavns Kommune alle københavnere til at deltage i udviklingen af fremtidens København. Første skridt på vejen er udkastet ’Verdensby med ansvar - Forslag til Kommuneplanstrategi 2018’. Københavns Kommunes Borgerrepræsentation har sendt forslaget i offentlig høring. Det sker gennem kampagnen #københavnersnak, som består af en digital indsats samt en række fysiske events ude i byen.

Se forslaget ’Verdensby med ansvar - Forslag til Kommuneplanstrategi 2018’ her

Du kan komme med dine holdninger til Københavns udvikling på et af 10 åbnearrangementer, der løber fra 24. september til 20. november. Eller du kan starte en digital samtale om byens udvikling på #københavnersnak. Du kan også sende et høringssvar med dine holdninger til byens udvikling via www.blivhoert.kk.dk

 

Sådan er du med i Københavnersnak

Sociale medier

Alle københavnere skal have mulighed for at være med. Og det skal være nemt og hurtigt. Derfor kan du deltage helt simpelt ved at bruge hashtagget #københavnersnak på dine indlæg på sociale medier. Hvordan skal København udvikles? Snak med ved at bruge hashtagget, når du er i dialog med dit netværk om byens fremtid. 

Pop-up-debatter i byens rum

På fem arrangementer kan du møde en markant københavner i samtale med en eller flere københavnske borgmestre. Her vil du også selv kunne komme med dine input til Københavns Kommune og møde borgmestrene ansigt til ansigt. Se hvor og hvornår du kan være med til at sige din mening til pop-ud-debatterne:

Nørrebro

12/10 Dronning Louises Bro kl. 15-16.30

Khaterah Parwani og Sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling

Nørrebro

24/10 Den Røde Plads kl. 16-17.30

Khaterah Parwani, kultur- og fritidsborgmester Niko Grünfeld og teknik- og miljøborgmester Nina Hedeager

Amager

1/11: Amagerbro Torv kl. 16-17.30

Ditte Giese, sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling og socialborgmester Mia Nygaard

Christianshavn

6/11: Christianshavns Torv kl. 16.30-18:00

Mads Nørgaard og Kenneth Horst Hansen, planchef

København K 

15/11: Københavns Universitet, CSS, Det gamle Kommunehospital kl. 16.30-18:00.

Abdel Aziz Mahmoud, Ane Cortzen, overborgmester Frank Jensen, beskæftigelses- og integrationsborgmesteren Cecilia Lonning Skovgaard og børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen.

 

Middag med mening

Du kan også deltage i debatten om byens udvikling ved fem lokale folkekøkkener, der hen over efteråret vil danne rammen om en uformel snak om Københavns udvikling. Se hvor og hvornår du kan være med til at sige din mening over en god middag:

Brønshøj

4. oktober
Det økologiske EnergiCenter
Voldparken

Kl.17.30-19.30

Valby

9. oktober
Folkekøkkenet Kraftwerket

Kl.18-20

Vesterbro

23. oktober
Folkehuset Absalon

Kl.18-20

Overborgmester Frank Jensen

Østerbro

8. november
Cafe Kantina i ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation

Kl.18-20

Nørrebro

13. november
Nørrebrohallens cafe med
Send Flere Krydderier som vært

Kl.17-19

 

DEN MIDLERTIDIGE TÆNKETANK

Khaterah Parwani

Kom til Danmark i 1986 som kvoteflygtning og er opvokset i Urban Planen på Amager. Aktiv debattør med fokus på minoritetskvinder. Juridisk rådgiver.

 

Ane Cortzen

Født og opvokset i Hillerød, nu bosat på Frederiksberg. Uddannet arkitekt og grafisk designer og har holdninger til byens udvikling. Arbejder som kulturchef hos Kähler.

 

Ditte Giese

Født og opvokset i København. Dansk kulturjournalist og aktiv debattør. Tid. debatredaktør på Politiken.

 

Mads Nørgaard

Mads er designer af modetøj, direktør og ejer af modehuset Mads Nørgaard - Copenhagen. Mads bor med sin familie i en husbåd på Holmen.

 

Abdel Aziz Mahmoud

Er journalist, vært og forfatter og kendt for tv-programmet Adgang med Abdel og radioprogrammet Shitstorm. Opvokset ii Ølstykke, i dag bosat i København.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.