Danskuddannelse i Jobcenter København

Danskuddannelse tilbydes til udlændinge, der modtager dagpenge, kontanthjælp, selvforsørgelses- og hjemrejseydelse eller overgangsydelse.

Jobcentret tilbyder danskuddannelse til udlændinge, der modtager dagpenge, kontanthjælp, selvforsørgelses- og hjemrejseydelse eller overgangsydelse.

Har du brug for danskuddannelse, skal du kontakte din jobkonsulent i Jobcenter København. Derefter vil du blive indkaldt til en test, så vi kan vurdere, hvilken uddannelse, der passer til dig.

Tre sværhedsgrader af danskuddannelser 

Vi har i alt tre forskellige danskuddannelser, som foregår på tre forskellige niveauer. Du kan læse om de tre danskuddannelser nederst på siden. 

Prøver

Du kan afslutte din danskuddannelse med en af de tre statskontrollerede prøver. Læs mere om prøverne.

Sådan foregår undervisningen

I danskundervisningen lærer du at kommunikere i forskellige sammenhænge i tale og på skrift. Du lærer om det danske arbejdsmarked, dansk kultur og samfundsforhold.  Undervisningen foregår både på hold, i mindre grupper og som par-arbejde. Du vil også komme i praktik på en virksomhed, og der vil være forskellige udflugter og kontakt til virksomheder som en del af undervisningen.

Vi bruger computere og iPads i undervisningen. Du har også mulighed for at bruge vores kombinerede bibliotek og studiecenter. Vi har gratis wi-fi.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om danskuddannelse eller danskprøver. Ring: 82 56 52 00

Åbningstider

Mandag  Tirsdag  Onsdag  Torsdag  Fredag
 8:30 - 16  8:30 - 16   8:30 - 16   8:30 - 17  Lukket

Der er lukket mellem kl. 11:30-12.

Kontakt