BESKÆFTIGELSESHUSET VIVIL

VIVIL

Hørsholmgade 20 C, st.
2200 København N
Danmark
+45 23638471
VIVIL er et tilbud til dig, der har lyst til at komme ud og arbejde. Vi er her for dig, der er psykisk sårbar og bor i København.

Beskæftigelseshuset VIVIL er en specialiseret job- og vidensformidling, der er målrettet borgere i Københavns Kommune med en psykiatrisk problemstilling, der modtager enten kontanthjælp eller førtidspension. Al deltagelse er frivillig og 100 procent baseret på jobsøgerens motivation. Vi er forankret under Socialforvaltningen i Københavns Kommune.

Beskæftigelseshuset VIVIL fungerer som en indgang til et job på særlige vilkår for mennesker, der på grund af en sindslidelse har mistet kontakten til arbejdsmarkedet. Mange har et ønske om at genetablere en kontakt til arbejdslivet - og de muligheder for en aktiv hverdag og socialt netværk, der ofte følger med. Det er formålet med Beskæftigelseshuset VIVILs arbejde, at det ønske bliver opfyldt gennem et job, hvor der tages hensyn til de særlige behov, der kan følge med det at leve med en sindslidelse.

Samtidig er Beskæftigelseshuset VIVIL også arbejdsgiverens hjælp til at ansætte en medarbejder med en sindslidelse. Ved at tilbyde råd, vejledning og støtte i forbindelse med ansættelsen og fastholdelsen af en ny medarbejder, er det formålet med Beskæftigelseshuset VIVILs arbejde at gøre virksomhedens vej fra ønske til handling kort, nem og ligetil.

Læs mere om Beskæftigelseshuset VIVIL på vivil.kk.dk