Innovativt samarbejde

Har du eller din virksomhed en god idé til et innovativt samarbejde eller partnerskab med Københavns Kommune?

Det kan være fx være et produkt eller en konkret løsning på en problemstilling, som du ønsker at teste eller udvikle i samarbejde med kommunen. Så kan du herunder se, hvem det er relevant for dig at kontakte.

Hvis du derimod har et konkret produkt, som du ønsker at sælge, så skal du orientere dig på udbudsportalen, jf. link nedenfor.

Sundheds- og velfærdsteknologi

Living Lab 

I Living Lab eksperimenterer vi i virkelighedsnære omgivelser, og vi er med til at skabe morgendagens løsninger.

Vi udstiller nogle af de store udfordringer, som ældre oplever, fx fald og demens. Vi samarbejder med medarbejdere, borgere, virksomheder, forskere og organisationer om at udvikle og afprøve nye løsninger.

Living Lab er placeret ved hovedindgangen på Langgadehus i Valby. Vi holder åbent mandag, tirsdag og torsdag mellem kl. 10 og 14.

Har du en god idé, er du velkommen til at kigge forbi i Living Lab eller skrive til Christian Wittenkamp Hansen på G52I@kk.dk.

Virksomhedssamarbejde

Vi er altid interesserede i høre om nye teknologier, som kan skabe værdi for borgerne, vores medarbejdere eller vores økonomi.

Alle henvendelser vedrørende virksomhedssamarbejde skal stiles til Christian Wittenkamp Hansen på G52I@kk.dk.

Smart City løsninger 

Copenhagen Solutions Lab

Copenhagen Solutions Lab er Københavns Kommunes laboratorium for smart city initiativer. Arbejdet foregår på tværs af kommunens forvaltninger og i partnerskab med virksomheder, universiteter og borgere for at udvikle og teste nye idéer, teknologier og løsninger til fremtidens grønne storby.

Læs mere om Copenhagen Solutions Lab 

Miljø og klima

Løsninger som belaster miljøet mindre – Bæredygtige Indkøb

Afdelingen Bæredygtige Indkøb rådgiver alle udbudsenheder i Københavns Kommune i at fastsætte miljø- og klimakrav, som understøtter vores visioner og mål på miljø- og klimaområdet. Har du forslag til innovative løsninger, konkrete anbefalinger til klima- og miljøkrav, særlige udbudsformer, gode markedsdialogformer osv. kan du kontakte afdelingen på CSR@okf.kk.dk

CPH Climate Partners – Byens klimaudfordringer

CPH Climate Partners samarbejder med virksomheder og organisationer som kan bidrage med viden, løsninger og produkter som understøtter Københavns og andre byers udfordringer på klimaområdet samt bidrager til grøn vækst og eksportmuligheder. Samarbejde med eksterne aktører er en forudsætning for at København når målene med at gøre byen CO2-neutral og sikret mod følger af skybrud og havvandsstigning. i klimaplanerne. Hvis du eller din organisation har idéer og kompetencer til dette, hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt Koordinator af Partnerskaber og Innovation Per Boesgaard, CR1Q@tmf.kk.dk.

Udbud generel

På siderne om indkøb og udbud finder du information om Københavns Kommunes aktuelle udbud og øvrige samarbejder samt relevant information til virksomheder.

Klik her for at læse mere om Indkøb og udbud

Kontakt