Hvor mange dage kan jeg få ledighedsydelse under ferie?

Antallet af dage du kan modtage ledighedsydelse under ferie afhænger af, hvornår du af jobcentret har fået ret til fleksjob.

Er retten til ledighedsydelse opnået, eller er ansættelsen sket i perioden 1. januar til og med 30. april i et ferieår, har du ret til 5 feriedage med ledighedsydelse i det pågældende ferieår og 25 dage med ledighedsydelse i de efterfølgende ferieår.

Er retten til ledighedsydelse opnået, eller er ansættelsen sket i perioden 1. maj til og med 31. juli i et ferieår, har du ret til 15 feriedage med ledighedsydelse i det pågældende ferieår og 25 dage med ledighedsydelse i de efterfølgende ferieår.

Er retten til ledighedsydelse opnået, eller er ansættelsen sket i perioden 1. august til og med 31. december i et ferieår, har du ret til 10 feriedage med ledighedsydelse i det pågældende ferieår og 25 dage med ledighedsydelse i de efterfølgende ferieår.

Hvad gør jeg, hvis jeg har tvungen ferie?

Vær opmærksom på at nogle arbejdspladser har perioder med tvungen ferie. Hvis du har tvungen ferie og allerede har brugt den ferie, du har opsparet med feriegodtgørelse, eller hvis du allerede har brugt al din ledighedsydelse under ferie, har du ikke ret til fleksløntilskud eller ledighedsydelse under tvungen ferie.