Tre kontorelever til Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i København

Vores hovedstad og dine muligheder
Grunduddannelse København søger tre kontorelever til Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Vi har tre ledige stillinger som kontorelev indenfor specialet offentlig forvaltning med start den 1. september 2017.

I Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen arbejder vi med at hjælpe ledige og sygemeldte borgere hurtigst muligt i job og med at hjælpe virksomhederne med at rekruttere den arbejdskraft, de har brug for.
Vores opgave er at skabe mere vækst i byen ved at flest mulige borgere kommer i job eller uddannelse. Det vil vi være blandt de bedste til. Derfor har vi fokus på smidig betjening af borgere og virksomheder og høj kvalitet i sagsbehandlingen.  

Som elev hos os bliver du en del af holdet, der arbejder med denne målsætning. 

Vi tilbyder

 • oplæring hos fagligt engagerede kolleger på en udviklingsorienteret arbejdsplads – der har travlt
 • mulighed for faglig udvikling gennem arbejdsopgaver med fx servicering af borgere og virksomheder, personaleadministration, planlægning og styring af daglige administrative driftsopgaver
 • mulighed for personlig udvikling gennem selvstændigt arbejde med egne opgaver, indflydelse på dit praktikforløb og indsigt i forskellige jobfunktioner, samarbejdsformer og arbejdspladskulturer
 • et elevdrevet netværk på tværs af enheder og årgange i forvaltningen og en studietur til Bruxelles i forbindelse med tredje skoleophold (Den teoretiske del af uddannelsen foregår på Niels Brock og afsluttes med en fagprøve). 

Vi lægger vægt på, at du

 • er ambitiøs med dit fag og er parat til at tage ansvar for egen læring og udvikling
 • har et stærkt talent for samarbejde, tør påtage sig arbejdsopgaverne og kan modtage og give konstruktiv feedback
 • er ansvarsbevidst, struktureret, positiv og har is i maven, når arbejdsopgaverne venter
 • har gode danskkundskaber og flair for tal. 

For at kunne søge skal du

 • have bestået HG/ HGV efter de regler der var gældende før 1. 8. 2015
 • eller GF 2 og efterfølgende EUX
 • eller HHX/STX/HF suppleret med EUS.

Løn- og arbejdsforhold
Dine løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst med HK. Er du under 25 år, er lønnen ca. 13.700 kr. om måneden. Er du over 25 år, er lønnen ca. 20.300 kr. om måneden.
 
Nysgerrig?
Ønsker du yderligere oplysninger, kan du ringe til Elevkoordinator Marianne Sejersbøl på 3035 6437 eller læse mere om at være elev i Københavns Kommune på Grunduddannelse Københavns hjemmeside www.grunduddannelse.kk.dk

Ansøgning
Skriv hvorfor du ønsker dig en elevplads i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, samt hvorfor vi lige skal vælge netop dig!

Vedlæg dine relevante eksamensbeviser. Hvis du endnu ikke har modtaget dit eksamensbevis, så vedhæft dine standpunktskarakterer.

Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 14. juni 2017.
Grunduddannelse København afholder i samarbejde med Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen ansættelsessamtaler i uge 26.

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.