Tandklinikassistent til Voksentandplejen i København

Voksentandplejen i Københavns Kommune søger to klinikassistenter på fuld tid pr. 1. august 2017.

Ved Voksentandplejen er to midlertidige stillinger som klinikassistent ledig til besættelse den 1. august 2017 eller snarest herefter. Vi har fået satspuljemidler til forebyggende tandpleje, så stillingerne er tidsbegrænsede og løber frem til den 31.7. 2020. Eventuelt med mulighed for forlængelse. Det primære arbejde vil være i omsorgstandplejen, men der kan også forventes arbejde indenfor specialtandplejen.

Vi forventer, at du ud over uddannelse og erfaring som klinikassistent skal kunne arbejde selvstændigt, udvise fleksibilitet og være omstillingsparat. Erfaring fra ældre- og plejesektoren vil være en fordel, men ikke en forudsætning. En forudsætning er derimod at du kan leve op til nøgleord som løsnings- og samarbejdsorienteret, omstillingsparathed, ”gå-på-mod” og gode kommunikationsevner.

Interesse for forebyggende tandpleje for borgere med funktionsnedsættelser er en forudsætning, da en stor del af dit arbejde vil være af forebyggende karakter i forbindelse med dit arbejde i omsorgstandplejens forebyggelsesprogram på Københavns Kommunes plejehjem.

Kørekort kategori B er forudsætning for ansættelse.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet og til os, er du velkommen til at kontakte programleder Johan Poulsen på 2710 6910.

Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 25. juni 2017.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 28.

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.