Sundhedsplejersker til sundhedsplejen – område Amager

Spændende udfordringer i sundhedsplejen på Amager. Nyuddannet sundhedsplejerske eller erfaren med lyst til at prøve nyt?  
 
Vi er 53 engagerede sundhedsplejersker, som søger nye kolleger. En kollega rejser efter flere år på Amager, en går på pension, og andre står foran familieforøgelse. Vi er i en opstartsfase med nye opgaver med Tidlig Indsats projekt, hvor sundhedsplejen har en nøgleposition. Derfor har vi 2-3 faste stillinger og 2 barselsvikariater. Vi er et område i stor vækst og udvikling med mange spændende udfordringer i det daglige, med et stigende børnetal og flere nye institutioner.  
 
Sundhedsplejen er en del af den tværfaglige support i Børne- og Ungdomsforvaltningen (BUF) og indgår i tværfaglige teams. Vi er to sundhedsplejersker som teamledere i sundhedsplejen.  
 
BUF Amager er et stort område med mange spændende og mangfoldige byområder og en meget varieret befolkningsgruppe. Vi cykler rundt til familierne.  
 
Om dig : 
 • Du skal være uddannet sundhedsplejerske  
 • Er fagligt engageret  
 • Har lyst og evne til at indgå i et team samt arbejde selvstændigt  
 • Vægter tværfagligt arbejde højt og kan indgå i tværfaglige processer  
 • Har lyst til at arbejde med alle familietyper og børn i alle aldersgrupper  
 • Har lyst til arbejde med hygiejne og ressourceteam i dagtilbud  
Vi kan tilbyde:  
 • En arbejdsplads i rivende udvikling og forandring  
 • Et selvstændigt job med mange udfordringer og stort ansvar  
 • fagligt engagerede kolleger  
 • Et godt kollegialt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden  
 • Skolearbejde på folkeskole såvel som privatskole   
Vi deltager i et forskningsprojekt sammen med Københavns Universitet om tidlig opsporing af udviklingsforstyrrelser (ADBB), som du ligeledes vil blive uddannet i. Aktuelt arbejder vi med projekt Tidlig indsats, som er en tværfaglig indsats for de mest sårbare familier i København med fokus på de 0-2 årige og gravide.
 
Desuden arbejder vi med overgange fra hjem til dagtilbud, motorik, screening for efterfødselsreaktioner, sundhedspædagogisk undervisning på skolerne, og vi har forskellige gruppetilbud. Vi arbejder med den elektroniske børnejournal NOVAX.  
 
Ansættelsesforhold
Timetallet på stillingerne er 32-37 timer om ugen, men aftales individuelt. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst. Lønnen bliver forhandlet af din faglige organisation. Ansættelse snarest muligt eller 1. oktober 2018. 
 
Information om stillingerne kan fås:  
Til 20. juli: teamleder Ulla Hansen på 2777 0347.
Fra 24. juli: teamleder Charlotte Nedergaard på 2479 4158.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 13. august 2018
Ansættelsessamtaler vil finde sted onsdag den 23. august 2018 i dagtimerne.
 

Jobagent

Du kan oprette en jobagent, så du modtager en mail når Københavns Kommune opslår et job med netop din interesse.
Opret jobagent

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.