To studentermedhjælpere til Områdefornyelse Sydhavnen

Områdefornyelse Sydhavnen søger to studentermedhjælpere. En til sekretariatets kommunikationsopgaver og en til at sætte handling bag områdefornyelsens by- og handelslivs strategi.

Københavns Kommune løfter den ældre del af Sydhavnen for milliarder i perioden 2014-2022.

Områdefornyelse Sydhavnen knytter sig til de store investeringer, som allerede er besluttet og skal understøtte og binde de store infrastrukturelle greb sammen.

Områdefornyelse Sydhavnen har igangsat en række spændende projekter, som kan ses i vores kvarterplan og via vores facebooksider.

Vi søger to studenter. Den ene stilling er med fokus på kommunikation og puljer og den anden stilling med fokus på udvikling af Sydhavnens by- og handelsliv.

Kommunikationsstillingen
Opgaven består i at hjælpe områdefornyelsens projektledere, skrive pressemateriale, lave nyhedsbreve, SoMe og generelt bidrage til udviklingen af vores kommunikation. Find os f.eks. på Facebook her: https://www.facebook.com/omraadefornyelsesydhavnen, her https://www.facebook.com/groups/SydhavnenHandler/ og her https://www.facebook.com/groups/Interessegruppenkarensminde

Derudover består opgaven også i at bistå administrationen af områdefornyelsens pulje Sydhavnens dollars og Mini dollars.

By- og handelslivsstilingen
Her består opgaven i at mobilisere og engagere butikker, grundejere og andre lokale aktører, opbygge lokale netværk og udvikle bydelens by- og handelsliv med fokus på cirkulær økonomi og socialt engagement.

Dine opgaver vil blandt andet bestå i:

 • Opsøgende dialog med interessenter (butikker, grundejere og borgere)
 • Udvikle netværk og arrangere events
 • Bidrage til den fortsatte konceptudvikling
 • Praktiske opgaver i forbindelse med møder (opstilling, nedtagning, forplejning, referatskrivning etc.)

Læs mere om strategien her: www.kk.sites.itera.dk/apps/kk_pub2/pdf/1613_SZLBhASNor.pdf

Om dig, generelt:

 • Du er i gang med et relevant studie inden for kommunikation, byudvikling og/eller samskabelse
 • Du har lyst til at bidrage til en god dialog med sydhavnens beboere
 • Har mod på selvstændigt at gennemføre en opgave fra tanke til endeligt produkt
 • Du brænder for udvikling
 • Du har lyst til at indgå i et stærkt team og har lyst til at arbejde tæt sammen med projektledere med forskellige faglige baggrunde.

Om dig, særligt for kommunikation:

 • Du er hjemmevant i Indesign og har arbejdet med SoMe

Om dig, særligt for by- og handelsliv:

 • Du er god til at skabe relationer og mod på at gå i dialog med omgivelserne
 • Har blik for det organisatoriske i opgaven.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra tidligere jobs, men vi er mere optaget af dit engagement og din faglige vilje. Stillingen kræver at du er selvstændig og tør kaste dig ud i noget nyt.

Om os
Områdefornyelse Sydhavnen har kontor centralt i Sydhavnen på Karens Minde. Her sidder 6-8 faglige ildsjæle og arbejder med projektet. Vi er tæt på borgerne og de lokale samarbejdspartnere. Humøret er højt, og selv om vi har travlt, forsøger vi også at dyrke arbejdslivets mere sociale sider.
Læs mere om os her: http://www.kk.dk/omraadefornyelsesydhavnen

Vi tilbyder
En studenterstilling med start i august måned. Studenterstillinen vil give erfaring med netværks- og byudviklingsopgaver. Du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på processer og metoder, og du vil samtidig have gode kollegaer at sparre med. Du bliver en del af et dynamisk og innovativt arbejdsmiljø, hvor mange mennesker kommer på besøg, arbejder på forskellige projekter og mødes på tværs af fagligheder og interesser.

Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 2. juni 2017.
Vi forventer at afholde samtaler 6. og 7. juni 2017.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.200 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 4 mia. kr.

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.